Sjöö Sandström servar Stockholms tennisvecka

Dela den här texten:

sjöö sandström

Sjöö Sandström är en svensk tillverkare av exklusiva armbandsur och man har sedan starten 1986 positionerat sig genom skandinavisk design på en tuff världsmarknad. Företaget tillverkar klockorna på beställning och de monteras för hand. Idag offentliggjordes att urmakarna går in som officiell sponsor till årets upplaga av If Stockholm Open.

När ATP-touren kommer till Kungl. Tennishallen i Stockholm i mitten av oktober står Sjöö Sandström värd för all tidtagning.

– I en värld av sport har idrottare och tidtagare en hel del gemensamt och därför presenterar Sjöö Sandström stolt sin närvaro som Official Timekeeper på If Stockholm Open 2015, meddelar Felix Formark, vd på Sjöö Sandström.

Pop-up-försäljning och VIP-närvaro

Sjöö Sandström kommer vara synliga i hela området under evenemangsveckan och bland annat ha en egen pop-up-butik i sponsorbyn och i VIP-området.

Felix Formark öppnar också upp för en potentiell förlängning av sponsorskapet:

– Med pop-up-butik och synlighet under hela evenemanget kommer Sjöö Sandström spelar en viktig roll under detta event och förhoppningsvis många år framöver. Vi välkomnar er att njuta av denna fantastiska vecka av tennis med oss och några av de främsta spelarna i världen, avslutar han.

Sjöö Sandström – Official Timekeeper för If Stockholm Open 2015

Fler nyheter:

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!


Behöver du hjälp med att förbättra ditt arbete med sponsring? Läs mer under Rådgivning.


Dela den här texten: