Nobina sponsrar Stockholm Pride

Dela den här texten:

pussforare

Bussbolaget Nobina är för fjärde året i rad bronspartner till Stockholm Pride. Företaget ser samarbetet som ett sätt att ta ställning och välkomna alla. 

Under hela Prideveckan kör sponsorn en specialfolierad buss mellan Pride Park och Pride House. Dessutom kommer man delta i paraden och stå i Pride Park.

– Vi vill visa att vi inte bara accepterar utan verkligen välkomnar olikheter. På så vis vill vi att många på Pride får upp ögonen för Nobina som en attraktiv arbetsgivare, meddelar bolaget.

Man fortsätter:

– Stockholm Pride samarbetar med många olika partners. I deras samarbete med oss på Nobina avgjorde det faktum att vi ligger långt fram i vårt mångfaldsarbete. Det känns extra roligt att Nobina uppmärksammas för det som vi prioriterar och fokuserar på i vardagen.

Konceptet kallar Nobina för ”Pussförare”, men varifrån kommer egentligen pussen?

– Att leka med orden buss och puss är en del av årets kommunikationskoncept. I paraden kommer vi att köra en stadspuss och i Pride Park kommer vårt tält i år att vara en pusshållplats där du kan vinna ett pusskort och träffa såväl pussförare som pussmekaniker.

– Mångfald är en allvarlig fråga. Den ger oss ökad kompetens och styrka. Den ger oss också ökad glädje, precis som en puss. Det vill vi visa, avslutar man i ett pressmeddelande.

pride2015

Fler nyheter:

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!


Behöver du hjälp med att förbättra ditt arbete med sponsring? Läs mer under Rådgivning.


Dela den här texten: