Om

Det hela är mycket enkelt: Allt om sponsring är för dig som vill lära dig mer om sponsring.

Vill du lära dig mer om sponsring? Då är Allt om sponsring rätt för dig! Planera in en öppen föreläsning eller boka ett besök till ditt företag eller förening. Inspireras av intervjuer och ta del av nyhetsflödet. Få konkreta tips och råd som gör ditt arbete med sponsring (ännu) bättre.

Föreläsningar
Få inspiration och nya idéer, hör de senaste trenderna, se inspirerande case och få konkreta tips och råd på någon av våra föreläsningar.

Rådgivning
Vill du ha perspektiv från någon utomstående, nya idéer och energi? Hör av dig för rådgivning och coachning för att komma vidare.

Nyhetsbrev
Vårt nyhetsbrev är för dig som vill ha de senaste sponsornyheterna tillsammans med erbjudanden och inbjudningar till föreläsningar, kurser och nätverksträffar.

 

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Berglund via formuläret eller kontaktuppgifterna nedan.

 

Magnus Berglund

Magnus Berglund, sponsringsrådgivare
Telefon: +46 (0) 709 402 566
E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
LinkedIn | Twitter | Facebook | Blogg

Magnus Berglund har erfarenhet från att arbeta med flera av Sveriges största sponsorer. Sedan 2012 skriver han Sponsringsbloggen hos Dagens Media. Han utbildar i sponsring, föreläser på nätverksträffar och har både löpande konsult- och projektuppdrag för sponsorer och rättighetsinnehavare.