Tips och råd

radgivning

Du vet hur det är – ibland kör man fast och behöver tips och inspiration. Kanske kan Allt om sponsring hjälpa dig? Den här sidan med tips och råd uppdateras löpande.

Rådgivning
Vill du ha perspektiv från någon utomstående, nya idéer och energi? Hör av dig för rådgivning och coachning för att komma vidare.

Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad på det senaste som rör sponsring – få erbjudanden om föreläsningar, kurser och träffar direkt i inkorgen. Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev.

Länkar
Vill du läsa mer om sponsring och event klickar du in via länkar för att sedan komma vidare ut i cyberspace. Sidan uppdateras kontinuerligt, tipsa gärna om länkar via kontakt eller formuläret nedan.

Video
Vill du se case, inspirerande klipp och material från föreläsningar och konferenser? Då är det videoavdelningen du ska klicka dig vidare till. Sidan uppdateras kontinuerligt, tipsa gärna om klipp via kontakt eller formuläret nedan.

Lediga jobb
Letar du efter lediga jobb i sport- och sponsringsbranschen? Klicka vidare till någon av undersidorna för lediga jobb i Sverige eller lediga jobb utomlands för att se listor med aktuella jobb.

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Berglund via formuläret eller kontaktuppgifterna nedan.

 

Magnus Berglund

Magnus Berglund, sponsringsrådgivare
Telefon: +46 (0) 709 402 566
E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
LinkedIn | Twitter | Facebook | Blogg

Magnus Berglund har erfarenhet från att arbeta med flera av Sveriges största sponsorer. Sedan 2012 skriver han Sponsringsbloggen hos Dagens Media. Han utbildar i sponsring, föreläser på nätverksträffar och har både löpande konsult- och projektuppdrag för sponsorer och rättighetsinnehavare.