Internationella trender

forelasning_

En förelĂ€sning om sponsring utvecklar bĂ„de sponsorers, föreningars och evenemangs syn pĂ„ hur man kan arbeta Ă€nnu bĂ€ttre tillsammans. Att fĂ„ nya perspektiv och inspiration Àr viktiga delar för att utvecklas och hĂ€nga med i konkurrensen – bĂ„de för företag och rĂ€ttighetsinnehavare.

Internationella trender

I takt med att vi fÄr allt mer att göra pÄ allt mindre tid har jag upptÀckt att mÄnga idag inte tar sig tid att titta pÄ vad andra gör. Inspiration och perspektiv Àr avgörande delar för att utvecklas och vÀxa. 

”As a general rule, the most successful person in life is the one who has the best information.” – Benjamin Disraeli

Varje Är samlas den internationella sponsringsbranschen i Chicago för att under fyra intensiva dagar byta erfarenheter och delta i seminarier under konferensen IEG. Jag var pÄ plats bÄde 2014 och 2015 och i den hÀr förelÀsningen berÀttar jag om de största internationella trenderna och vad vi hÀr hemma i Sverige kan lÀra av dem.

InnehÄllet laddas ocksÄ med det senaste frÄn min gratis trendspaningstjÀnst SportsBizTrends.com.

Andra förelÀsningar

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Berglund via formulÀret eller kontaktuppgifterna nedan.

Magnus Berglund

Magnus Berglund, sponsringsrÄdgivare
Telefon: +46 (0) 709 402 566
E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
LinkedIn | Twitter | Facebook | Blogg | Pressbild

Magnus Berglund har erfarenhet frÄn att arbeta med flera av Sveriges största sponsorer. Sedan 2012 driver han Sponsringsbloggen och Àr krönikör hos Idrottens AffÀrer. Han utbildar i sponsring, förelÀser pÄ nÀtverkstrÀffar och har bÄde löpande uppdrag och projektuppdrag för sponsorer och rÀttighetsinnehavare.