Sponsringens 1-2-3

forelasning_

En förelĂ€sning om sponsring utvecklar bĂ„de sponsorers, föreningars och evenemangs syn pĂ„ hur man kan arbeta Ă€nnu bĂ€ttre tillsammans. Att fĂ„ nya perspektiv och inspiration Àr viktiga delar för att utvecklas och hĂ€nga med i konkurrensen – bĂ„de för företag och rĂ€ttighetsinnehavare.

Sponsringens 1-2-3

Är du helt nybörjare pĂ„ sponsring? Är du till och med lite osĂ€ker pĂ„ vad sponsring egentligen Ă€r? (Tro mig, du Ă€r inte ensam!)

HĂ€r gĂ„r vi frĂ„n noll till hundra i sponsorkunskap. UtgĂ„ngspunkten Ă€r att du inte ska behöva ha nĂ„gra förkunskaper över huvud taget. Du behöver inte veta vad marknadsföring Ă€r, du behöver inte vara bekvĂ€m med vad som menas med varumĂ€rke, rĂ€ttighetsinnehavare eller aktivering. Vi förklarar det – och mycket, mycket mer.

Kanske Àr du en engagerad förÀlder i en förening? En styrelsemedlem som rÄkade rÀcka upp handen nÀr sponsorfrÄgan kom upp? Eller varför inte en marknadsansvarig som helt enkelt vill lÀra sig sponsring frÄn grunden?

Andra förelÀsningar

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Berglund via formulÀret eller kontaktuppgifterna nedan.

 

Magnus Berglund

Magnus Berglund, sponsringsrÄdgivare
Telefon: +46 (0) 709 402 566
E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
LinkedIn | Twitter | Facebook | Blogg | Pressbild

Magnus Berglund har erfarenhet frÄn att arbeta med flera av Sveriges största sponsorer. Sedan 2012 driver han Sponsringsbloggen och Àr krönikör hos Idrottens AffÀrer. Han utbildar i sponsring, förelÀser pÄ nÀtverkstrÀffar och har bÄde löpande uppdrag och projektuppdrag för sponsorer och rÀttighetsinnehavare.