Om

Det hela Àr mycket enkelt: Allt om sponsring Àr för dig som vill lÀra dig mer om sponsring.

Vill du lÀra dig mer om sponsring? DÄ Àr Allt om sponsring rÀtt för dig! Planera in en öppen förelÀsning eller boka ett besök till ditt företag eller förening. Inspireras av intervjuer och ta del av nyhetsflödet. FÄ konkreta tips och rÄd som gör ditt arbete med sponsring (Ànnu) bÀttre.

FörelÀsningar
FÄ inspiration och nya idéer, hör de senaste trenderna, se inspirerande case och fÄ konkreta tips och rÄd pÄ nÄgon av vÄra förelÀsningar.

RĂ„dgivning
Vill du ha perspektiv frÄn nÄgon utomstÄende, nya idéer och energi? Hör av dig för rÄdgivning och coachning för att komma vidare.

Nyhetsbrev
VÄrt nyhetsbrev Àr för dig som vill ha de senaste sponsornyheterna tillsammans med erbjudanden och inbjudningar till förelÀsningar, kurser och nÀtverkstrÀffar.

 

Vill du veta mer?
Hör av dig till Magnus Berglund via formulÀret eller kontaktuppgifterna nedan.

 

Magnus Berglund

Magnus Berglund, sponsringsrÄdgivare
Telefon: +46 (0) 709 402 566
E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
LinkedIn | Twitter | Facebook | Blogg

Magnus Berglund har erfarenhet frÄn att arbeta med flera av Sveriges största sponsorer. Sedan 2012 skriver han Sponsringsbloggen hos Dagens Media. Han utbildar i sponsring, förelÀser pÄ nÀtverkstrÀffar och har bÄde löpande konsult- och projektuppdrag för sponsorer och rÀttighetsinnehavare.