Nu startar Paketjakten mellan Sälen och Mora

svbdvadpkh5mybdufdtq

Succén fortsätter och för tredje året i rad arrangerar DHL en stor tävling under Vasaloppsveckan 2015. En mängd gul-röda minipaket finns gömda i snön mellan Sälen och Mora. Håll korpgluggarna öppna och ha chans att vinna riktigt fina priser.

Under årets vintervecka har DHL gömt en mängd gul-röda minipaket i Vasaloppsområdet mellan Sälen och Mora. Minipaketen sitter på en nyckelring och på varje paket finns ett unikt trackingnummer. Den som lyckas hitta ett minipaket kan enkelt gå in på www.servicepoint.se och registrera trackingnumret på det upphittade paketet, tillsammans med sina kontaktuppgifter. Möjlighet finns också att besöka DHL:s monter på mässområdet i Mora och registrera paketet där. Upphittat minipaket måste registreras senast den 9 mars 2015.

– Vi är väldigt stolta över att sköta leveranserna bakom världens största skidtävling och det är självklart extra kul när vi tillsammans med övriga partners till Vasaloppet kan hitta gemensamma samarbeten. I det här fallet har flera av Vasaloppets partners bidragit med fina priser till paketjakten säger Emmelie Johansson marknadschef på DHL.

Av alla registrerade paket, kommer 22 vinnare att koras och upphittarna prisas med fina vinster. Första pris är ett presentkort på en upplevelse. Resterande 21 priser kommer från Asics, Best Western, Preem, Stadium, Swix, Thule och Volkswagen.

DHL Freight är sedan 2011 officiell logistikpartner till Vasaloppet och sköter transporterna under Vasaloppets vintervecka. Vinterveckan utgörs av åtta olika lopp mellan den 27 februari till den 8 mars och det omfattar transporter av upp emot 3 000 par skidor från den officiella vallaservicen och ut till starten. Logistikföretaget sköter även transporten av samtliga 65 000 deltagares väskor med personliga tillhörigheter från start till mål.

I Mora har DHL under hela vinterveckan en monter på Vasaloppsmässan, där besökarna har chans att förutom att registrera minipaket också kan spela ett nytt monterspel eller skriva i våra gästböcker.

Nu startar Paketjakten mellan Sälen och Mora

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: