Östersundshem lanserar klubb Ö fylld med förmåner

Östersundshem Klubb Ö Östersundshem arbetar på flera plan för att hyresgästerna ska trivas ännu bättre, både i sina hem och i Östersund som stad. Förutom satsningar på underhåll och renoveringar har sponsringsengagemanget breddats och förtydligats. Nu lanserar Östersundshem också Klubb Ö exklusivt för bolagets hyresgäster.

– Klubb Ö ger hyresgästen förmåner i form av rabatter och erbjudanden, berättar Daniel Kindberg, vd på Östersundshem.

I dagarna får Östersundshems hyresgäster ett kort hemskickat till sig. Kortet symboliserar medlemskap i Klubb Ö och visas upp av hyresgästen när hon eller han vill ta del av rabatter och erbjudanden. Medlemskapet i Klubb Ö är kostnadsfritt för alla hyresgäster.

Klubb Ö bygger på samarbeten med en rad föreningar, organisationer och företag i Östersund, varav flera har sponsringsavtal med Östersundshem. Målsättningen är tydlig.

– Vi vill att den som väljer att bo hos oss ska känna sig speciell. Allt eftersom ska vi fylla Klubb Ö med ännu fler förmåner, berättar Daniel Kindberg och fortsätter:

– För oss är det centralt att hitta samarbeten som våra hyresgäster har nytta av och som stärker vår roll i att utveckla Östersund. Det här är en viktig del i det pusslet.

Redan nu är det klart att hyresgästerna till exempel:

• Kan se Östersund FK:s, Jämtland Baskets och Östersunds IK:s hemmamatcher för halva priset
• Har fritt inträde till ÖDFF:s matcher
• Kan se föreställningen Emil i Lönneberga på Jamtli till halva priset
• Får rabatter i ett antal butiker i Östersund, till exempel Hamngatan 12, Grändens Deli och Sy & damm

Dessutom arrangeras en gratis cirkusföreställning på Frösö Strand med Cirkus Kul & Bus den 22 maj, exklusivt för Östersundshems hyresgäster.

Östersundshem lanserar klubb fylld med förmåner

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: