​Östersundshem ger unga chansen att prova på

Östersund Östersundshem

Östersundshem vill att barn och unga ska ha möjlighet att prova på olika sporter. Därför arrangeras en gratis prova på-dag i Östersund Arena, en aktivitet som ingår i Östersundshems samarbeten med de föreningar som håller till i arenan. Under dagen får intresserade barn och ungdomar möjligheten att testa allt från gymnastik och hockey till bandy och konståkning. Nu på söndag, 16 november, är det dags för årets upplaga.

– Idrotten bidrar till mycket positivt i samhället. Förutom att det är bra för hälsan kan det vara ett sätt att integreras eller att helt enkelt umgås, berättar Jens Nordström, som är ansvarig för dagen från Östersundshems sida.

– Med den här dagen vill vi få unga att upptäcka vad som passar dem och ge dem möjlighet att testa några roliga sporter, helt gratis.

Prova på-dagen arrangeras tillsammans med några av Östersundshems samarbetspartners IF Castor, Östersunds IK, Östersunds Bandysällskap och Östersundsgymnasterna.

Besökarna uppmanas att ta med sig egna skridskor, annars går det bra utan. Storsjögymnasiet filmar och fotar under dagen. Materialet ska främst användas i undervisningssyfte, men kan även förekomma i Östersundshems marknadsföring.

​Östersundshem ger unga chansen att prova på

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: