Berendsen sponsrar Kim Amb och Sofia Linde

Dela den hÀr texten:

Berendsen Friidrott Kim Amb Sofia Linde

Berendsen utökar sitt engagemang i Svensk Friidrott och har nu ingÄtt ett nytt avtal med Svenska Friidrottsförbundet dÀr de stöttar tvÄ av landets största friidrottstalanger, spjutkastaren Kim Amb och mÄngkamperskan Sofia Linde. Dessa tvÄ kommer att vara ambassadörer för Berendsen och synas i företagets olika marknadsföringssammanhang.

– Vi ville gĂ€rna ha en ung tjej och en ung kille som Ă€r vĂ€ldigt engagerade i sitt idrottande och som har en positiv attityd till idrotten. Vi tycker att bĂ„de Kim och Sofia passar bra med Berendsens profil, sĂ€ger Fredrik Nordin, marknadschef pĂ„ Berendsen.

För Svensk Friidrott Àr det viktigt att kunna hjÀlpa talanger att fortsÀtta utvecklas. Genom samarbeten av det hÀr slaget fördjupas relationen mellan sÄvÀl förbundet och dess partners, men ocksÄ mellan förbundet och de aktiva idrottarna.

– Det kĂ€nns spĂ€nnande och Ă€r betydelsefullt att Berendsen ser ett vĂ€rde i att anvĂ€nda vĂ„ra aktiva som förebilder i sin marknadsföring. Det bidrar till att marknadsföra friidrotten i stort och rekryteringen av morgondagens friidrottstjĂ€rnor, sĂ€ger Jan Larsson, Marknadschef pĂ„ Svensk Friidrott.

Kim Amb: “JĂ€ttekul”

Stödet frÄn Berendsen betyder mycket för Sofia Linde och Kim Amb i deras satsning mot kommande mÀsterskap.

– Det kĂ€nns jĂ€ttespĂ€nnande, det Ă€r hur kul som helst att fĂ„ inleda det hĂ€r samarbetet. Att fĂ„ ekonomiskt stöd pĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet betyder vĂ€ldigt mycket för mig som elitsatsande idrottare, sĂ€ger Sofia Linde.

– Att Berendsen stöttar svenska friidrottslandslaget Ă€r jĂ€ttekul och att jag blivit en representant för det kĂ€nns Ă€nnu roligare, sĂ€ger Kim Amb.

Svensk Friidrott och Berendsen har sedan ett drygt Är tillbaka ett djupgÄende samarbete dÀr Berendsen tvÀttar de svenska friidrottslandslagens klÀder. I och med det nya avtalet fördjupas relationen Ànnu mer.

Berendsen utökar friidrottsengagemang

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: