Ahlsell ny huvudsponsor till Vasaloppet

Dela den hÀr texten:

Vasaloppet Ahlsell

Vasaloppet och Ahlsell har skrivit ett huvudsponsoravtal som gÀller till och med 2023. Ahlsell har varit sponsor till Vasaloppet sedan 2017 och utökar nu sin sponsring av Vasaloppet, som har motionsarrangemang bÄde pÄ vintern och pÄ sommaren.

Samarbetet innebÀr att Ahlsell bland annat kommer att synas pÄ de klassiska nummerlapparna i Vasaloppet den första söndagen i mars.

– År 2017 inledde vi som en del av vĂ„rt hĂ„llbarhetsarbete ett samarbete med Vasaloppet. Vi Ă€r vĂ€ldigt stolta över att nu tre Ă„r senare stĂ€rka vĂ„rt samarbete ytterligare. Vi bygger dĂ€rmed vidare pĂ„ vĂ„r satsning, en HĂ€lsosam Rörelse, och gör det Ă€nnu enklare för medarbetare och partners att mötas i sunda och energiskapande sammanhang, sĂ€ger Claes Seldeby, som Ă€r vd för Ahlsell Sverige AB.

– Vasaloppets vision Ă€r att vara en motor för motion och hĂ€lsa. DĂ€rför Ă€r med stor glĂ€dje och stolthet som vi kan presentera en ny huvudsponsor, Ahlsell som engagerar och motiverar sin personal till fysisk aktivitet Ă„ret runt i fĂ€ders spĂ„r, sĂ€ger Lena Hermansson, Vasaloppets sponsor- och rĂ€ttighetschef.

Ahlsell har tidigare varit vĂ€rd för Öppet SpĂ„r samt Vasakvartetten och Vasastafetten. Men utökar nu sitt sponsorskap och ingĂ„r numera som en av fem huvudsponsorer till Vasaloppet. I vintras samlade Ahlsell över 200 skidĂ„kare i Vasaloppets vintervecka, Ă€ven vd och ledningsgruppen!

Ahlsell: ”Flyttar relationsskapande aktiviteter frĂ„n krogen till skogen”

Vi tror pÄ att frÀmja fysisk aktivitet pÄ arbetsplatsen och vill uppmuntra vÄra anstÀllda till ett hÀlsosammare liv. Det Àr en del av vÄrt hÄllbarhetsarbete. Vi vill ocksÄ göra det enklare att trÀffas i sunda miljöer. DÀrför har vi inlett ett samarbete med Vasaloppet.

Alla mÄr bra av att röra pÄ sig. Att Äka skidor, springa och cykla Àr kul, och Ànnu roligare nÀr det görs i sÀllskap av andra. Det blir ju ocksÄ lite av en utmaning, men framför allt: Ett sÀtt att ha roligt tillsammans.

Vasaloppet Àr ett klassiskt svenskt evenemang som under de senare Ären vuxit till att erbjuda ett stort utbud av olika skid- cykel- och löplopp under hela Äret. Detta har skapat en folkfest med aktiviteter för de allra flesta. Det inkluderande förhÄllningssÀttet tilltalar oss pÄ Ahlsell.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: