Volvo Cars ny huvudsponsor för Vasaloppet

Dela den hÀr texten:

Vasaloppet har tecknat ett nytt avtal med Volvo Car Sverige som frÄn och med 1 september Àr ny huvudsponsor och officiell fordonsleverantör till Vasaloppet. Samarbetet omfattar hela Vasaloppets verksamhet Äret runt, med bÄde vinter- och sommararrangemang.

– Volvo Ă€r en idealisk partner som kommer att vara med oss Ă„ret runt och bidra till vĂ„r uttalade mĂ„lsĂ€ttning att göra sommarloppen lika stora som vinterns. Med breda kanaler och stor erfarenhet av sponsring och event kommer Volvo inspirera fler att vara med och genom spĂ€nnande idĂ©er stĂ€rka upplevelsen för deltagarna ytterligare, sĂ€ger Eva Hörwing, sponsoransvarig pĂ„ Vasaloppet.

Volvos engagemang kommer bland annat att bestÄ av inspirationsaktiviteter, personal- och kundevent, aktivering lÀngs Vasaloppsarenan och kommunikationssamarbeten. Volvo tar plats som en huvudsponsor bredvid Stadium, Preem och IBM. I och med Volvos intrÀde avslutas samarbetet med Volkswagen.

– Det kĂ€nns vĂ€ldigt spĂ€nnande att vara tillbaka som huvudsponsor för Vasaloppet. Volvo och Vasaloppet har stark förankring i hela Sverige och bĂ„da Ă€r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt ”Made by Sweden”. Det hĂ€r Ă€r en möjlighet för Volvo att vara med och bidra till Vasaloppets utveckling och göra de olika arrangemangen Ă€n mer attraktiva för deltagarna, sĂ€ger Jonas Eriksson, sponsor- och eventchef pĂ„ Volvo Car Sverige.

Volvo Cars ny huvudsponsor för Vasaloppet

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: