Skicrosslandslaget tecknar 3-Ă„rig huvudsponsor

Dela den hÀr texten:

skicross

Ett driv att stÀndigt utmana och en strÀvan efter att hela tiden utvecklas Àr nÄgot som genomsyrar bÄde dÀcktillverkaren Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget. Dessa gemensamma vÀrderingar ligger till grund för sponsorsamarbetet mellan Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget. Sedan den 1 november i Är utökades samarbetet och Goodyear Àr nu deras huvudsamarbetspartner.

– Med Goodyear som huvudsponsor i vĂ„r sponsorfamilj kommer vi att ytterligare förstĂ€rka vĂ„r lĂ„ngsiktiga ambition att fortsĂ€tta utveckla svensk utförsĂ„kning enligt vĂ„r vision BĂ€st i vĂ€rlden, alla pĂ„ snö, sĂ€ger Lars LewĂ©n, Nationellt utvecklingsansvarig pĂ„ Skicross.

Goodyear har en historia av innovationer som har varit banbrytande för att hitta nya vÀgar fram. De har som leverantör bidragit till flera historiska milstolpar bland annat dÀck till den första T-Forden Är 1908, hastighetsrekord pÄ land med 966 km/h och mÄnlandaren Apollo 14.

Nu Àr siktet instÀllt pÄ det Svenska Skicrosslandslaget

– Ett utökat samarbete med det Svenska Skicrosslandslaget ligger helt i linje med de vĂ€rderingar vi har pĂ„ Goodyear, en ambition om att hela tiden vara i framkant i vĂ„r bransch. Vi ser fram emot att utvecklas och förbĂ€ttras tillsammans med landslaget, sĂ€ger Marianne Kjellsson, Nordic Marketing Activation Manager pĂ„ Goodyear.

Passionen för utveckling och viljan att hitta nya lösningar Àr nÄgot som delas av bÄde Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget, vars sikte nu Àr instÀllt pÄ OS i Pyeongchang i Sydkorea 2018.

LĂ€r dig mer om sponsring – prenumerera pĂ„ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Kliver upp till huvudsponsor

– Goodyear har funnits med som sponsor i ett Ă„r och det kĂ€nns vĂ€ldigt roligt att vi nu utökat samarbetet genom ett huvudsponsorskap. Goodyears lĂ„nga tradition av innovation Ă€r bĂ„de imponerande och inspirerande för oss som unga idrottsentreprenörer och vi ser stora möjligheter att dra nytta av detta för landslagets fortsatta utveckling, sĂ€ger Joar BĂ„telson, Sportchef pĂ„ Skicross.

Han fortsÀtter:

– Tillsammans med Goodyear fortsĂ€tter vi att stĂ€rka vĂ„r nĂ€rvaro hos den skidĂ„kande publiken bĂ„de vad gĂ€ller landslagets verksamhet men Ă€ven i vĂ„r strĂ€van att tillgĂ€ngliggöra utförsĂ„kning för fler barn och ungdomar runtom i landet, avslutar Joar BĂ„telson.

Goodyear ny huvudsponsor till Skicrosslandslaget

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: