Skicrosslandslaget tecknar 3-årig huvudsponsor

skicross

Ett driv att ständigt utmana och en strävan efter att hela tiden utvecklas är något som genomsyrar både däcktillverkaren Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget. Dessa gemensamma värderingar ligger till grund för sponsorsamarbetet mellan Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget. Sedan den 1 november i år utökades samarbetet och Goodyear är nu deras huvudsamarbetspartner.

– Med Goodyear som huvudsponsor i vår sponsorfamilj kommer vi att ytterligare förstärka vår långsiktiga ambition att fortsätta utveckla svensk utförsåkning enligt vår vision Bäst i världen, alla på snö, säger Lars Lewén, Nationellt utvecklingsansvarig på Skicross.

Goodyear har en historia av innovationer som har varit banbrytande för att hitta nya vägar fram. De har som leverantör bidragit till flera historiska milstolpar bland annat däck till den första T-Forden år 1908, hastighetsrekord på land med 966 km/h och månlandaren Apollo 14.

Nu är siktet inställt på det Svenska Skicrosslandslaget

– Ett utökat samarbete med det Svenska Skicrosslandslaget ligger helt i linje med de värderingar vi har på Goodyear, en ambition om att hela tiden vara i framkant i vår bransch. Vi ser fram emot att utvecklas och förbättras tillsammans med landslaget, säger Marianne Kjellsson, Nordic Marketing Activation Manager på Goodyear.

Passionen för utveckling och viljan att hitta nya lösningar är något som delas av både Goodyear och det Svenska Skicrosslandslaget, vars sikte nu är inställt på OS i Pyeongchang i Sydkorea 2018.

Lär dig mer om sponsring – prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Kliver upp till huvudsponsor

– Goodyear har funnits med som sponsor i ett år och det känns väldigt roligt att vi nu utökat samarbetet genom ett huvudsponsorskap. Goodyears långa tradition av innovation är både imponerande och inspirerande för oss som unga idrottsentreprenörer och vi ser stora möjligheter att dra nytta av detta för landslagets fortsatta utveckling, säger Joar Båtelson, Sportchef på Skicross.

Han fortsätter:

– Tillsammans med Goodyear fortsätter vi att stärka vår närvaro hos den skidåkande publiken både vad gäller landslagets verksamhet men även i vår strävan att tillgängliggöra utförsåkning för fler barn och ungdomar runtom i landet, avslutar Joar Båtelson.

Goodyear ny huvudsponsor till Skicrosslandslaget

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: