Svenska Spel ny Presenting Partner till lÀngdlandslaget

Dela den hÀr texten:
Svenska Spel Àr ny Presenting Partner till lÀngdlandslaget.

Svenska Spel och Svenska Skidförbundet inleder ett lÄngsiktigt samarbete som gör Svenska Spel till ny Presenting Partner till lÀngdlandslaget. Det nya sjuÄriga avtalet omfattar bland annat en extra satsning pÄ unga talanger och Àr vÀrt drygt 80 miljoner kronor.

– Svenska Spel har ett lĂ„ngvarigt och stort engagemang i svensk idrott. DĂ€rför kĂ€nns det vĂ€ldigt bra att inleda ett samarbete som ger lĂ€ngdlandslaget nya möjligheter. I Svenska Spel fĂ„r vi en partner som kommer göra allt för att skapa rĂ€tt förutsĂ€ttningar för vĂ„ra aktiva, sĂ€ger Ola Strömberg, t.f. lĂ€ngdchef för Svenska Skidförbundet.

LÀngdlandslaget Àr ett av Sveriges mest omtyckta landslag med Äkare som till exempel Charlotte Kalla, Stina Nilsson, Frida Karlsson, Jens Burman och Calle Halfvarsson.

– VĂ„ra landslagsĂ„kare Ă€r glada över att vi nu kan inleda ett samarbete med Svenska Spel. Vi vet att Svenska Spel jobbar hĂ„rt för att fĂ„ fler barn och unga i rörelse och det Ă€r nĂ„got som Ă€ven de aktiva brinner för. Med en stark partner fĂ„r vi Ă€nnu bĂ€ttre möjlighet att nĂ„ ut och inspirera fler att röra pĂ„ sig, sĂ€ger Ola Strömberg.

Betalar 80 miljoner kronor för att sponsra lÀngdlandslaget

Avtalet gĂ€ller frĂ„n och med den 1 juli i Ă„r till den 30 juni 2026 och Ă€r vĂ€rt över 80 miljoner kronor. Samarbetet omfattar bland annat en satsning pĂ„ Utvecklingslandslagets 24 unga lovande lĂ€ngdskidĂ„kare i Ă„ldrarna 18–22 Ă„r, som nu blir ett Team Svenska Spel.

– Vi Ă€r glada och stolta att fĂ„ samarbeta med lĂ€nglandslaget som Ă€r ett av vĂ„ra mest Ă€lskade landslag. Som landets största idrottssponsor vill vi vara med och bidra till att vĂ„ra landslagsĂ„kare fortsĂ€tter vara framgĂ„ngsrika och vi kommer göra allt för att ge dem och talangerna i Team Svenska Spel bĂ€sta tĂ€nkbara förutsĂ€ttningar att lyckas, sĂ€ger Patrik Hofbauer, vd och koncernchef Svenska Spel.

LÀs ocksÄ: Svenska Spel ny huvudsponsor till SOK

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: