Badmintonspelaren Ashwathi Pillai är ny ambassadör för Powerade

Coca-Cola i Sverige inleder samarbete med badmintonspelaren Ashwathi Pillai som ambassadör för sportdrycken Powerade. Den 18-åriga talangen har bland annat vunnit guld i ungdoms-OS och nu ligger fokus på att kvala in till OS i Tokyo 2020.

Ashwathi Pillai är ny ambassadör för Powerade.
Ashwathi Pillai är uppvuxen i Indien och flyttade till Sverige som tioåring. Hennes hemmaklubb är Täby Badmintonklubb och hon tog guld vid Youth Olympics 2018 i Team Mixed.

Samarbetet med Powerade löper fram till årsskiftet 2020 och kommer att aktiveras i olika sammanhang.

Den unga badmintonspelaren har vunnit flera nationella och internationella juniortävlingar och tävlar från och med den här säsongen på seniortouren för att kvala in till OS.

– Att ha Ashwathi Pillai som ambassadör för Powerade är fantastiskt. Hon är en ung och lovande idrottsstjärna som vi tror starkt på och som vi gärna förknippar Powerade tillsammans med, säger Cecilia Lindau, senior brand manager på Coca-Cola AB.

Ashwathi Pillai: ”Väldigt motiverande att Powerade tror på mig”

Powerade är den officiella sportdrycken vid flera av världens största idrottsevenemang. Sedan 1988 har sportdrycken bidragit med att återställa OS-deltagarnas vätskebalans.

– Det är väldigt motiverande att Powerade tror på mig och att jag får vara en del av deras satsning inför OS i Tokyo. Jag ser fram mot att representera Powerade både på och utanför planen, säger Ashwathi Pillai.

Coca-Cola har varit officiell sponsor för OS sedan 1928 och förlängde nyligen sponsorskapet fram till 2032 – ett historiskt långt sponsorskap på 104 år. Man sponsrar även bland annat Svenska Fotbollförbundet.

Följ i sociala medier:

Facebook: AshwathiPillaiSweden
Instagram: Ashwathi__Pillai
Hemsida: www.ashwathipillai.com

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: