System Verification – ett av 13 företag som stöttar FC Rosengård

fcrosengård System Verification är sedan 2015 en av sponsorerna till fotbollsklubben FC Rosengård. Nu ökar företaget sitt engagemang genom att ingå i den grupp företag som beslutat sig för att långsiktigt stötta FC Rosengårds satsning på proffsfotboll för damer.

FC Rosengård har skapat en ny struktur för att trygga en långsiktig satsning på proffsfotboll för damer.

I den nya strukturen har 13 företag lovat att stötta finansiellt, men också med nätverk, PR och engagemang i klubbens sociala projekt.

System Verification: ”FC Rosengård är i en division för sig själva”

– Det FC Rosengård gör är i en division för sig själv. De använder sin glädje till fotbollen för att både förändra gamla mönster. De ge tjejer samma möjligheter som killar till en proffskarriär, och hjälpa ungdomar in i samhället. För oss är det ett givet åtagande, eftersom vi delar samma värdegrund”, säger Charlotte Stridh, marknadschef på System Verification.

Tillsammans satsar företagen mer än 21 miljoner fördelat över tre år. De 13 företagen är Sigma, Victoria Park, MKB Fastighets AB, E.ON, Byggnadsfirman Otto Magnusson, SBAB, System Verification, Wihlborgs, HSB Malmö, Swedbank, AKEA, Swerock samt Parkering Malmö.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: