Zlatan i reklam för Apoteket – med sina egna produkter

Zlatans produkter kommer in i Apotekets sortiment.

Zlatan Sport är en ny hudvårdsserie som bygger på Zlatan Ibrahimovićs dagliga rutiner som en av världens bästa fotbollsspelare. Apoteket har utfört en tuff kvalitetskontroll på samtliga produkter och välkomnar Zlatan Sport i sortimentet.

– Vi på Apoteket är väldigt stolta över att Zlatan och hans team på Amazing Brands väljer Apoteket inför sin lansering av Zlatan Sport. Vi hade ett mycket bra samarbete och Zlatan var både engagerad och intresserad av att klara kvalitetskontrollen. Han är ju känd för sin vinnarskalle, säger Linda Nyberg, marknadschef på företaget.

Zlatan Sport baseras på Zlatan Ibrahimovićs dagliga rutiner och de produkter han har i sin egen necessär. Zlatan Sport består av ansiktsrengöring, ansiktskräm, duschtvål, tattoo enhancer (body lotion), antiperspirant och deodorant, hårvax, läppbalsam och parfym samt en necessär.

– Att Zlatan Sport klarat den tuffa kvalitetskontrollen visar att det är riktigt bra produkter och inget ”hitte-på”, säger Zlatan Ibrahimović vars personliga favorit i sortimentet är Tattoo Enhancer, en body lotion som ger ny lyster åt tatueringar.

Apoteket: ”Väldigt spännande”

Marie Klockare Carlzon, marknadschef på Amazing Brands Stockholm AB, som producerar Zlatan Sport, ser fram mot samarbetet:

– För oss är det väldigt spännande att nu gå in på apoteksmarknaden och lansera Zlatans nya serie med produkter för både kropp och ansikte till en bredare målgrupp. Att Apoteket med sina extremt noggranna kontroller tar in Zlatan Sport är en verklig kvalitetsstämpel för oss.

Zlatan slog igenom i reklamkretsar genom samarbetet med Volvo.

https://www.youtube.com/watch?v=W5wMpFSWx1U

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: