STIGA Sports blir titelsponsor till Padel Center i Eskilstuna

Dela den hÀr texten:
STIGA utvecklar sitt sponsorskap och bli titelsponsor till Padel Center i Eskilstuna.

NÀr Eskilstuna Padel Center i oktober 2019 byter namn till STIGA Sports Padel Center Àr det ytterligare en bekrÀftelse pÄ att det Eskilstuna-baserade sportvarumÀrket STIGA satsar stort pÄ den enormt expanderande racketsporten.

– I egenskap av padelcentrets officiella samarbetspartner fĂ„r vi nu genom hallens oerhört engagerade Ă€gare tillgĂ„ng till vĂ€rdefull kompetens nĂ€r det gĂ€ller att utveckla och utvĂ€rdera vĂ„ra framtida produkter, sĂ€ger STIGA Sports VD, Andreas ZandrĂ©n.

– Eskilstuna har, jĂ€mte Halmstad, tagit position som en av landets padelbanetĂ€taste stĂ€der, vilket naturligtvis gynnar sĂ„vĂ€l spelare och trĂ€nare som oss producenter.

STIGA Sports Padel Center, som stod fÀrdigt för drygt tvÄ Är sedan och som fram till idag drivits under annat namn, ligger vid Folkestaleden alldeles intill den för alla Eskilstunabor bekanta Äterbruksgallerian ReTuna.

Den 1250 mÂČ stora hallen har fyra banor inomhus och en utomhus. Inomhusbanorna har en takhöjd pĂ„ hela 9 meter, försedd med vita ytskikt, vilket skapar ett behagligt ljus under spelets gĂ„ng. HĂ€r finns ocksĂ„ bordtennisbord och konferensutrymmen för 16-20 personer.

Kanske kan nyfikenheten för padel i Eskilstuna göra att intresset blir lika stort som det Àr för Smederna.

STIGA Padel fÄr möjlighet att testa racketar och annan utrustning

Robert Dahlén, som varit med sedan starten och fortfarande Àr aktiv i driften av verksamheten, ser mycket positivt pÄ alla de möjligheter det framtida samarbetet med STIGA Sports kommer att bÀra med sig.

– Vi har sedan tidigare haft ett mindre samarbete med STIGA Sports och Ă€r vĂ€ldigt glada över att det nu utvecklats till att de blir Eskilstuna Padel’s huvudpartner med STIGA Sports Padel Center.

Det ligger mycket synergieffekter i potten. STIGA Padel fÄr tillgÄng till en anlÀggning dÀr de kan testa nya racketar och annan utrustning och dÀr dem tillsammans med aktiva spelare kan fÄ vara med och bidra med vÄra erfarenheter av produkter och spelet.

LÀs ocksÄ: Catella Arena ska bli en av vÀrldens ledande tennisanlÀggningar

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: