STIGA Sports blir titelsponsor till Padel Center i Eskilstuna

STIGA utvecklar sitt sponsorskap och bli titelsponsor till Padel Center i Eskilstuna.

När Eskilstuna Padel Center i oktober 2019 byter namn till STIGA Sports Padel Center är det ytterligare en bekräftelse på att det Eskilstuna-baserade sportvarumärket STIGA satsar stort på den enormt expanderande racketsporten.

– I egenskap av padelcentrets officiella samarbetspartner får vi nu genom hallens oerhört engagerade ägare tillgång till värdefull kompetens när det gäller att utveckla och utvärdera våra framtida produkter, säger STIGA Sports VD, Andreas Zandrén.

– Eskilstuna har, jämte Halmstad, tagit position som en av landets padelbanetätaste städer, vilket naturligtvis gynnar såväl spelare och tränare som oss producenter.

STIGA Sports Padel Center, som stod färdigt för drygt två år sedan och som fram till idag drivits under annat namn, ligger vid Folkestaleden alldeles intill den för alla Eskilstunabor bekanta återbruksgallerian ReTuna.

Den 1250 m² stora hallen har fyra banor inomhus och en utomhus. Inomhusbanorna har en takhöjd på hela 9 meter, försedd med vita ytskikt, vilket skapar ett behagligt ljus under spelets gång. Här finns också bordtennisbord och konferensutrymmen för 16-20 personer.

Kanske kan nyfikenheten för padel i Eskilstuna göra att intresset blir lika stort som det är för Smederna.

STIGA Padel får möjlighet att testa racketar och annan utrustning

Robert Dahlén, som varit med sedan starten och fortfarande är aktiv i driften av verksamheten, ser mycket positivt på alla de möjligheter det framtida samarbetet med STIGA Sports kommer att bära med sig.

– Vi har sedan tidigare haft ett mindre samarbete med STIGA Sports och är väldigt glada över att det nu utvecklats till att de blir Eskilstuna Padel’s huvudpartner med STIGA Sports Padel Center.

Det ligger mycket synergieffekter i potten. STIGA Padel får tillgång till en anläggning där de kan testa nya racketar och annan utrustning och där dem tillsammans med aktiva spelare kan få vara med och bidra med våra erfarenheter av produkter och spelet.

Läs också: Catella Arena ska bli en av världens ledande tennisanläggningar

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: