Samuraj blir ny kommunikationspartner till IFK LuleÄ

Dela den hÀr texten:
IFK LuleÄ och Samuraj inleder ett samarbete för att lyfta klubbens kommunikation ytterligare ett steg framÄt.
Ingemar EK (IFK LuleĂ„) och Johanna Öhman (Samuraj).

IFK LuleÄ grundades Är 1900 och har spelat en viktig roll i LuleÄs och Norrbottens fotbollshistoria. IFK LuleÄ lÀgger nu grunden för en framgÄngsrik, spÀnnande och intressant framtid. Nyligen vann laget division 2 och direktkvalificerade sig dÀrmed för division 1-spel kommande sÀsong.

Avancemanget Àr ett startskott för framtiden.

– Under de senaste Ă„ren har vi mĂ„lmedvetet utvecklats pĂ„ bredden och tar med stolthet ett stort samhĂ€llsansvar i den ungdomsverksamhet som IFK bedriver. Det Ă€r Norrbottens största med drygt 600 stycken aktiva ungdomar, berĂ€ttar Ingemar Ek, vice styrelseordförande IFK LuleĂ„.

Han fortsÀtter:

– Vi har bakom kulisserna arbetat stenhĂ„rt under denna sĂ€song för att skapa förutsĂ€ttningar för framtiden. Vi har pĂ„ mĂ„nga omrĂ„den identifierat vad som saknas och vad vi tillsammans behöver göra för att skapa förutsĂ€ttningar att lyckas sportsligt pĂ„ lĂ„ng sikt, med ett fokus pĂ„ hĂ„llbarhet.

IFK LuleÄ Àr LuleÄs Àldsta och största fotbollsklubb. Föreningen Àr grundad Är 1900, med över 600 aktiva ungdomar, samt herr- och framtida damlag.

Samuraj: “Taggade pĂ„ att bidra till IFK LuleĂ„s resa”

Johanna Öhman Ă€r vd pĂ„ Samuraj och understryker klubbens roll i samhĂ€llet.

– IFK LuleĂ„ gör vĂ€ldigt mycket bra och spelar en betydande roll för den lokala samhĂ€llsutvecklingen. I dessa tider Ă€r det av yttersta vikt att kommunicera vem man Ă€r, vad man stĂ„r för och vad man gör. Det skapar godast möjliga förutsĂ€ttningar för framgĂ„ng.

– I en sĂ„ omfattande verksamhet som IFK LuleĂ„ bedriver gĂ€ller det att fĂ„ med sig samtliga intressenter. Ledorden i detta samarbete kommer att vara framtid och tillsammans. Vi Ă€r stolta över det förtroende IFK LuleĂ„ gett oss, och vi Ă€r mer Ă€n taggade pĂ„ att bidra till IFK LuleĂ„s resa, avslutar Johanna Öhman.

2019 vann herrarnas representationslag division 2 och Àr klara för division 1 sÀsongen 2020.

– Vi kommer att dela med oss av fler glĂ€djande nyheter inför kommande sĂ€song. Valet av Samuraj som partner Ă€r ett mycket viktigt steg för framtiden, avslutar Ingemar Ek.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: