Stadium och IFK Norrköping i nytt sponsoravtal

Dela den hÀr texten:
Daniel Johansson, sponsorchef pÄ Stadium och Mikael Palmqvist, Strategiskt Partneransvarig för IFK Norrköping.

Stadium och IFK Norrköping har haft ett lÄngt samarbete och har nu kommit överens om ett nytt sponsoravtal som strÀcker sig till den 31 december 2021. Avtalet innebÀr bland annat att Stadium blir en av IFK Norrköpings huvudsponsorer, samt officiell sportleverantör till samtliga lag inom föreningen.

IFK Norrköping bedriver bĂ„de elit- och breddverksamhet. Klubben har bland annat 13 SM-guld – och ungdomssidan har verksamhet frĂ„n 5 till 16 Ă„r, med elitsatsning frĂ„n 14 Ă„r.

– Vi sponsrar en rad idrottsföreningar över hela Sverige, men sjĂ€lvklart bankar vĂ„rt hjĂ€rta lite extra för IFK, berĂ€ttar Daniel Johansson, sponsorchef pĂ„ Stadium.

Han utvecklar:

– Stadiums historia började i Norrköping med Spiralen Sport 1974 och vi har fortfarande vĂ„rt huvudkontor och vĂ„rt centrallager i Norrköping. Dessutom har IFK en vĂ€rdegrund som har en direkt koppling till vĂ„r egen vision och verksamhet.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Inkluderar IFK Dam

I och med avtalet förvĂ€rvar Stadium rĂ€ttigheten som ”Officiell Sportleverantör” till hela IFK Norrköping, vilket innefattar samtliga lag. Stadium blir ocksĂ„ en av IFK Norrköpings huvudsponsorer och branschexklusiv samarbetspartner i sportbranschen.

Avtalet inkluderar Àven IFK Dam som frÄn och med 2018 ligger under IFK Norrköping.

– Vi Ă€r mycket stolta över att fortsĂ€tta vĂ„r gemensamma resa tillsammans med Stadium. Stadium Ă€r Sveriges ledande sportkedja med rötterna i Norrköping som brinner för föreningslivet, sĂ€ger Mikael Palmqvist, Strategiskt Partneransvarig för IFK Norrköping.

Han fortsÀtter:

– Vi delar samma vĂ€rdegrunder i mĂ„nga frĂ„gor. BĂ„de Stadium och IFK Norrköping prioriterar och vĂ€rderar att utveckla ungdomsidrotten. Ett viktigt samarbete ur mĂ„nga aspekter.

Parterna Ă€r överens om att tillsammans verka för “sportsliga och försĂ€ljningsmĂ€ssiga framgĂ„ngar”. De ska jobba för att stĂ€rka bĂ„da varumĂ€rkena pĂ„ lokal sĂ„vĂ€l som pĂ„ nationell nivĂ„.

Avtalet Àr skrivet utifrÄn att klubben spelar i Herrallsvenskan och avser perioden 1 januari 2018 till 31 december 2021.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: