Canon sponsrar ishockey-VM: “Lockar fantastiskt skickliga sportfotografer”

Dela den hÀr texten:
“Vi Ă€r stolta över att Canon valde att bli sponsor och vi ser verkligen fram emot ett starkt samarbete”, berĂ€ttar Maja Grimnitz frĂ„n VM-organisationen.

Ishockey-VM spelas för första gĂ„ngen nĂ„gonsin i Danmark. I maj inleds och avgörs mĂ€sterskapet – och Canon Ă€r en av sponsorerna.

Företaget fokuserar sitt sponsorskap pÄ de mÄnga Canon-fotografer som Àr pÄ plats. Man sÀtter bland annat upp servicecenter i Köpenhamn och Herning, de tvÄ stÀderna dÀr matcherna spelas. HÀr bistÄr Canon med service och utrustning.

– Hockey-VM lockar fantastiskt skickliga sportfotografer. Canons fotoutrustning Ă€r ett utmĂ€rkt verktyg för att levandegöra turneringar och sporthĂ€ndelser, sĂ€ger Helen Iwefors HĂ€ggblom, kommunikationschef Canon Sverige.

Hon fortsÀtter:

– Fotograferna behöver den optimala miljön för att kunna berĂ€tta sina stories och Canon arbetar konstant för att utveckla vĂ„ra produkter Ă€n merför att tilllgodagöra deras behov. Vi ser fram emot att vara en del av den hĂ€r hĂ€ndelsen och att fĂ„ stötta genom bĂ„de vĂ„ra produkter, kunskap och passion för historieberĂ€ttande.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Fanzon pÄ varje arena

Genom att sponsra evenemanget vill Canon ocksÄ visa pÄ de starka band som finns mellan de nordiska lÀnderna.

– Under de senaste Ă„ren har vi engagerat oss i flera sporthĂ€ndelser och kombinationen Canon–Sport Ă€r perfekt. SjĂ€lvklart Ă€r det extra spĂ€nnande med en tĂ€vling pĂ„ nordisk hemmaplan, fortsĂ€tter Helen Iwefors HĂ€ggblom.

– PĂ„ varje arena kommer Canon ocksĂ„ bistĂ„ med en fanzon dĂ€r fansen bjuds pĂ„ en fotografisk upplevelse. PĂ„ Canon handlar allt om historieberĂ€ttande via bilder och film. VM i ishockey Ă€r en story som bara vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ berĂ€ttas, avslutar hon.

“TvĂ„ verksamheter som strĂ€var efter perfektion”

Maja Grimnitz, försÀljnings- och marknadschef i VM-organisationen, ser fram mot samarbetet.

– Canon Ă€r ett varumĂ€rke och ett företag som Ă€r kĂ€nt för att leverera pĂ„ högsta nivĂ„, och under VM hyllar vi de idrottare som Ă€r allra bĂ€st pĂ„ det de gör. UtifrĂ„n detta tycker vi att Canon och ishockey-VM Ă€r den perfekta matchningen av tvĂ„ verksamheter som strĂ€var efter perfektion i allt de tar sig för.

– Vi Ă€r stolta över att Canon valde att bli sponsor och vi ser verkligen fram emot ett starkt samarbete, avslutar Maja Grimnitz.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: