Beijer Byggmaterial blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet

Dela den hÀr texten:

Beijer Byggmaterial tar ett stort kliv ytterligare in i svensk ishockey genom att sponsra Svenska Ishockeyförbundet.

– Det kĂ€nns fantastiskt att ta klivet in i hjĂ€rtat av Svensk Ishockey och fortsĂ€tta att bygga Tre Kronor och Damkronorna för kommande segrar, sĂ€ger Peter Austler marknadschef hos Beijer Byggmaterial.

Han fortsÀtter:

– Utöver stödet till Damkronorna, juniorlandslagen och Tre Kronor kommer vi möjliggöra att fortsatt bygga Tre Kronors Hockeyskola runt om i landet. För oss Ă€r det viktigt att ta helhetsgreppet om svensk ishockey och bidra till ett samhĂ€llsengagemang i hela landet. Det gör ocksĂ„ att vi bygger för framtiden och kommande generationers ishockeyspelare. Det Ă€r nĂ„got som det hĂ€r avtalet möjliggör.

“Ser fram emot ett lĂ„ngsiktigt samarbete”

Tommy Boustedt, generalsekreterare för Svenska Ishockeyförbundet, vÀlkomnar den nya sponsorn.

– Vi ser fram emot ett lĂ„ngsiktigt samarbete med Beijer Byggmaterial och deras engagemang betyder mycket för oss och för Svensk Ishockey de kommande Ă„ren.

– Beijer Byggmaterial kommer som en av vĂ„ra huvudsponsorer vara med och bygga ishockeyn frĂ„n grĂ€srot till elit, i vĂ„r vĂ€rld frĂ„n Tre Kronors Hockeyskola hela vĂ€gen till Tre Kronor och Damkronorna, det Ă€r viktigt för oss, avslutar Tommy Boustedt.

Ishockey-VM 2018 avgörs i Danmark under maj mĂ„nad. DĂ€r Ă€r bland andra Canon sponsor – med fokus pĂ„ sportfotograferna.

 

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: