Beijer Byggmaterial blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet

Beijer Byggmaterial tar ett stort kliv ytterligare in i svensk ishockey genom att sponsra Svenska Ishockeyförbundet.

– Det känns fantastiskt att ta klivet in i hjärtat av Svensk Ishockey och fortsätta att bygga Tre Kronor och Damkronorna för kommande segrar, säger Peter Austler marknadschef hos Beijer Byggmaterial.

Han fortsätter:

– Utöver stödet till Damkronorna, juniorlandslagen och Tre Kronor kommer vi möjliggöra att fortsatt bygga Tre Kronors Hockeyskola runt om i landet. För oss är det viktigt att ta helhetsgreppet om svensk ishockey och bidra till ett samhällsengagemang i hela landet. Det gör också att vi bygger för framtiden och kommande generationers ishockeyspelare. Det är något som det här avtalet möjliggör.

”Ser fram emot ett långsiktigt samarbete”

Tommy Boustedt, generalsekreterare för Svenska Ishockeyförbundet, välkomnar den nya sponsorn.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Beijer Byggmaterial och deras engagemang betyder mycket för oss och för Svensk Ishockey de kommande åren.

– Beijer Byggmaterial kommer som en av våra huvudsponsorer vara med och bygga ishockeyn från gräsrot till elit, i vår värld från Tre Kronors Hockeyskola hela vägen till Tre Kronor och Damkronorna, det är viktigt för oss, avslutar Tommy Boustedt.

Ishockey-VM 2018 avgörs i Danmark under maj månad. Där är bland andra Canon sponsor – med fokus på sportfotograferna.

 

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: