BAUHAUS ny sponsor till SHL – ska starta upp hockeyskola för alla SHL-klubbar

Byggkedjan BAUHAUS är ny sponsor till SHL.

BAUHAUS blir ny huvudsponsor till SHL. Som en del i samarbetet ska man bygga upp en hockeyskola med klubbarna.

SHL:s vd Jörgen Lindgren ser väldigt positivt på att starta ett sponsorsamarbete med BAUHAUS. Byggkedjan har enligt honom erfarenheten att kunna möta publiken nära.

– Vi känner att vi får en väldigt aktiv partner och det passar oss och vår publik. Det är en bra matchning. Tillsammans kan vi göra många aktiveringar, både i arenorna och utanför. BAUHAUS kunder kommer att kunna använda våra matcher och arenor att göra aktiviteter i och koppla ihop oss med BAUHAUS och vice versa, säger Jörgen Lindgren, vd SHL.

Ska starta upp gemensam hockeyskola

– BAUHAUS tar ett tydligt ansvar för svensk idrott genom att jobba brett med många olika idrotter. De arbetar både med barn- och ungdomsidrott, men även med idrottare på den yttersta elitnivån och bryggar däremellan, säger Jörgen Lindgren, vd SHL.

BAUHAUS marknadschef Johan Saxne ser positivt på samarbetet och möjligheterna det innebär för båda aktörerna.

– BAUHAUS fortsätter bygga svensk idrott och genom avtalet som huvudsponsor till SHL fortsätter vi vårt långsiktiga arbete med att bygga svensk ishockey. Det ligger helt i linje med BAUHAUS strategi att dels fortsätta växa inom B2B. Att fokusera på ungdomsidrottande genom att, tillsammans med SHL, satsa på att starta upp en gemensam hockeyskola för alla SHL-klubbar, säger BAUHAUS marknadschef Johan Saxne.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: