Alpina landslaget fÄr ny sponsor

Dela den hÀr texten:

qph1nyibmt30ryqbetcu

BAUHAUS bedriver en storsatsning pĂ„ svensk idrott och har som ambition att vara med och bygga idrottssverige frĂ„n grĂ€srots- till elitnivĂ„. Som ett ytterligare led i satsningen gĂ„r byggvaruhuskedjan nu in som sponsor till alpina landslaget. Samarbetet strĂ€cker sig över 4 Ă„r och ska innefatta en unik satsning pĂ„ fartgrenarna inför VM i Åre 2019.

Byggvaruhuset BAUHAUS Ă€r en stor sponsor till idrottssverige och stödjer ett flertal olika idrotter pĂ„ alltifrĂ„n lokal- till elitnivĂ„. Idag stĂ„r det klart att BAUHAUS blir ny lagsponsor till det alpina landslaget och ny huvudsponsor till breddsatsningen Team Åre 2019.

– I Sverige Ă€r vi sedan tidigare huvudsponsor för bland annat Ishockeyförbundet, Friidrottsförbundet samt Cykelförbundet, och internationellt sett bidrar BAUHAUS stort till mĂ„nga vintersporter, berĂ€ttar Johan Saxne, marknadschef BAUHAUS Sverige. DĂ€rför kĂ€nns det extra kul att bredda vĂ„r satsning pĂ„ svensk idrott och nu Ă€ven fĂ„ möjlighet att stötta den alpina Ă„kningen.

Han fortsÀtter:

– Vi ser fram emot ett lĂ„ngsiktigt samarbete och att fĂ„ vara med och lyfta fram en ny generation Ă„kare till prispallen pĂ„ VM i Åre 2019.

Fokus pĂ„ “skidornas Formel 1”

Svenska Skidförbundet gör en lĂ„ngsiktig satsning mot vinter-OS 2018 och VM pĂ„ hemmaplan i Åre 2019. BAUHAUS kommer att sponsra hela alpina landslaget men Ă€ven gĂ„ in med extra resurser till en satsning pĂ„ skidornas Formel 1; fartgrenarna störtlopp och super-G.

– Det kĂ€nns fantastiskt att tillsammans med BAUHAUS pĂ„börja resan mot att Ă„terigen bli en alpin nation som utmanar i alla grenar. Vi Ă€r övertygade om att vi genom att ge vĂ„ra utförsĂ„kare möjligheten att Ă„ka fler discipliner kommer öka vĂ„r slagkraft att utmana om medaljer i alla grenar framöver, sĂ€ger Tommy Eliasson Winter, Alpin Chef, Svenska Skidförbundet.

Syftet med satsningen som BAUHAUS Àr delaktig i Àr att skapa en plattform för Sveriges talanger och genom ökade trÀningsmöjligheter ge utförsÄkarna bÀttre förutsÀttningar att genomföra sina drömmar och utmÀrka sig i den internationella konkurrensen. Ett mÄl Àr ocksÄ att bygga starka förebilder som kan inspirera yngre Äkare.

BAUHAUS satsar pĂ„ alpint och siktar mot VM i Åre 2019

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: