Stina Nilsson blir ASICS-ambassadör

Stina Nilsson ASICS

ASICS inleder ett nytt samarbete med den framgångsrika längdskidåkaren Stina Nilsson. Samarbetet innebär bland annat att ASICS sponsrar Stina med kläder och skor för barmarksträning.

– När jag bär ASICS kläder och skor känner jag mig stolt. Väldigt stolt. Stolt över att få vara en del av ett av världens ledande märken inom just träningskläder och löparskor. Och så känner jag mig alltid så himla fräsig i ASICS design, vilket jag tycker är väldigt viktigt då jag ju ägnar väldigt många timmar åt träning, säger Stina.

Just nu ligger Stinas fokus på den sista uppladdningen inför vintersäsongen som drar igång med tävlingar nu i slutet av november.

Lär dig mer om sponsring – prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

”En god förebild”

– Stina är en mycket skicklig skidåkare med en lovande karriär framför sig, och hon är även en duktig löpare. Hon är dessutom en god förebild, och vi är stolta över att ha henne som vår ambassadör, säger Erik Nystedt, vd på ASICS Sverige AB.

Stina är 22 år och har redan en imponerande meritlista – bland annat vann hon OS-brons i Sotji 2014 tillsammans med Ida Ingemarsdotter. Under 2015 har Stina hittills hunnit med att vinna sprintstafetten i världscupen i Otepää tillsammans med Ida Ingemarsdotter, och ta tre silver i VM i Falun: ett individuellt i klassisk stil och ett i sprintstafetten – även denna gång tillsammans med Ida. Stina tog dessutom silver i stafetten, 4×5 km, i VM i Falun tillsammans med Sofia Bleckur, Maria Rydqvist och Charlotte Kalla.

ASICS i nytt samarbete med skidstjärnan Stina Nilsson

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: