Stina Nilsson blir ASICS-ambassadör

Dela den hÀr texten:

Stina Nilsson ASICS

ASICS inleder ett nytt samarbete med den framgÄngsrika lÀngdskidÄkaren Stina Nilsson. Samarbetet innebÀr bland annat att ASICS sponsrar Stina med klÀder och skor för barmarkstrÀning.

– NĂ€r jag bĂ€r ASICS klĂ€der och skor kĂ€nner jag mig stolt. VĂ€ldigt stolt. Stolt över att fĂ„ vara en del av ett av vĂ€rldens ledande mĂ€rken inom just trĂ€ningsklĂ€der och löparskor. Och sĂ„ kĂ€nner jag mig alltid sĂ„ himla frĂ€sig i ASICS design, vilket jag tycker Ă€r vĂ€ldigt viktigt dĂ„ jag ju Ă€gnar vĂ€ldigt mĂ„nga timmar Ă„t trĂ€ning, sĂ€ger Stina.

Just nu ligger Stinas fokus pÄ den sista uppladdningen inför vintersÀsongen som drar igÄng med tÀvlingar nu i slutet av november.

LĂ€r dig mer om sponsring – prenumerera pĂ„ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

“En god förebild”

– Stina Ă€r en mycket skicklig skidĂ„kare med en lovande karriĂ€r framför sig, och hon Ă€r Ă€ven en duktig löpare. Hon Ă€r dessutom en god förebild, och vi Ă€r stolta över att ha henne som vĂ„r ambassadör, sĂ€ger Erik Nystedt, vd pĂ„ ASICS Sverige AB.

Stina Ă€r 22 Ă„r och har redan en imponerande meritlista – bland annat vann hon OS-brons i Sotji 2014 tillsammans med Ida Ingemarsdotter. Under 2015 har Stina hittills hunnit med att vinna sprintstafetten i vĂ€rldscupen i OtepÀÀ tillsammans med Ida Ingemarsdotter, och ta tre silver i VM i Falun: ett individuellt i klassisk stil och ett i sprintstafetten – Ă€ven denna gĂ„ng tillsammans med Ida. Stina tog dessutom silver i stafetten, 4×5 km, i VM i Falun tillsammans med Sofia Bleckur, Maria Rydqvist och Charlotte Kalla.

ASICS i nytt samarbete med skidstjÀrnan Stina Nilsson

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: