Craft i individavtal med Stina Nilsson och Ebba Andersson

Dela den hÀr texten:

SportvarumÀrket Craft inleder ett nÀra samarbete med de tvÄ svenska lÀngdÄkningsstjÀrnorna Stina Nilsson och Ebba Andersson. Samarbetet innebÀr att den olympiska mÀstaren respektive olympiska silvermedaljören kommer att trÀna och tÀvla i Crafts klÀder och Àven vara en viktig del i varumÀrkets produktutveckling under den kommande sÀsongen.

– Vi Ă€r oerhört glada över att börja arbeta tillsammans med Stina Nilsson och Ebba Andersson, sĂ€ger Crafts vd Stefan Persson och fortsĂ€tter:

– Stina Ă€r redan en av vĂ€rldens bĂ€sta medan Ebba Ă€r pĂ„ god vĂ€g att etablera sig i den yppersta vĂ€rldseliten. De Ă€r bĂ„da tvĂ„ stora inspirationskĂ€llor inom frĂ€mst lĂ€ngdskidĂ„kning men Ă€ven inom idrott i allmĂ€nhet. De kommer att bli mycket bra ambassadörer och samarbetspartners för Craft.

Kontraktet med Stina Nilsson strÀcker sig till 31 juli 2019 och med Ebba Andersson till 30 juni 2020.

Sponsrar lÀngdlandslaget sedan tidigare

Craft har sedan flera Är ett nÀra samarbete med det svenska lÀngdlandslaget. BÄde Stina Nilsson och Ebba Andersson Àr dÀrmed vana vid att tÀvla i Crafts klÀder.

– Jag gjorde mina bĂ€sta tĂ€vlingar nĂ„gonsin i vintras dĂ€r vi tĂ€vlade i Crafts drĂ€kter sĂ„ det kĂ€nns helt naturligt och vĂ€ldigt bra att vara en del av Craft framöver, sĂ€ger Stina Nilsson.

Ebba Andersson har bland annat ett stafettsilver i OS och tre guld frÄn junior-VM pÄ meritlistan.

– Det kĂ€nns fantastiskt bra att köra med Craft och jag hoppas att vi tillsammans kan bygga vidare pĂ„ de framgĂ„ngar vi nĂ„dde i vintras, sĂ€ger det 21-Ă„riga superlöftet.

Avtalen innebÀr att Craft förser Äkarna med trÀningsklÀder, underklÀder och tillbehör, samt plagg för ÄterhÀmtning och avslappning. De bÄda Äkarna fÄr Àven en nyckelroll i Crafts produktutveckling.

Stina Nilsson har tidigare varit sponsrad av Asics.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: