Sanna Kallurs nya framgÄngssatsning

Dela den hÀr texten:

SportvarumÀrket Craft inleder samarbete med den svenska hÀcklöparen Sanna Kallur. Samarbetet innebÀr att den europeiska mÀstaren pÄ 100 meter hÀck kommer att trÀna och tÀvla i Crafts produkter och Àven spela en nyckelroll i varumÀrkets produktutveckling.

– Sanna Ă€r en perfekt partner för oss, sĂ€ger Crafts vd Jonas Peterson. Hon Ă€r inte bara en av vĂ€rldens frĂ€msta hĂ€cklöpare utan ocksĂ„ en mycket bra förebild och inspirationskĂ€lla inom sport och hĂ€lsa. Hon kommer att bli en fantastisk ambassadör för vĂ„rt varumĂ€rke och en suverĂ€n samarbetspartner i vĂ„r produktutveckling.

Sanna Kallur, som har vÀrldsrekordet pÄ 60 meter hÀck inomhus, Àr efter en lÄng skadeperiod Àntligen redo att satsa fullt ut pÄ OS i Rio 2016.

– Craft Ă€r precis som jag nĂ€stintill besatt av att jobba hĂ„rt och alltid sikta mot toppen, sĂ€ger hon. Jag Ă€r övertygad om att vi kommer att ha ett mycket bra samarbete och tillsammans nĂ„ nya framgĂ„ngar under de kommande Ă„ren.

PÄ vÀgen till den brasilianska metropolen kommer Craft förse Sanna med trÀnings- och tÀvlingsklÀder, underklÀder, tillbehör samt plagg för ÄterhÀmtning och avslappning.

Samarbetet innebÀr ocksÄ att Sanna kommer att ha en viktig roll i Crafts produktutveckling, frÀmst inom kategorierna Run och Trainingwear, med fokus pÄ bÄde passform och design.

Samarbetet mellan Craft och Sanna Kallur startar 1 juli 2015.

Sanna Kallurs nya framgÄngssatsning

Sanna Kallur Craft Comeback

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: