Sanna Kallurs nya framgångssatsning

Sportvarumärket Craft inleder samarbete med den svenska häcklöparen Sanna Kallur. Samarbetet innebär att den europeiska mästaren på 100 meter häck kommer att träna och tävla i Crafts produkter och även spela en nyckelroll i varumärkets produktutveckling.

– Sanna är en perfekt partner för oss, säger Crafts vd Jonas Peterson. Hon är inte bara en av världens främsta häcklöpare utan också en mycket bra förebild och inspirationskälla inom sport och hälsa. Hon kommer att bli en fantastisk ambassadör för vårt varumärke och en suverän samarbetspartner i vår produktutveckling.

Sanna Kallur, som har världsrekordet på 60 meter häck inomhus, är efter en lång skadeperiod äntligen redo att satsa fullt ut på OS i Rio 2016.

– Craft är precis som jag nästintill besatt av att jobba hårt och alltid sikta mot toppen, säger hon. Jag är övertygad om att vi kommer att ha ett mycket bra samarbete och tillsammans nå nya framgångar under de kommande åren.

På vägen till den brasilianska metropolen kommer Craft förse Sanna med tränings- och tävlingskläder, underkläder, tillbehör samt plagg för återhämtning och avslappning.

Samarbetet innebär också att Sanna kommer att ha en viktig roll i Crafts produktutveckling, främst inom kategorierna Run och Trainingwear, med fokus på både passform och design.

Samarbetet mellan Craft och Sanna Kallur startar 1 juli 2015.

Sanna Kallurs nya framgångssatsning

Sanna Kallur Craft Comeback

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: