Mästarnas mästare Danijela Rundqvist klar för turné med Adecco

Danijela Rundqvist Mästarnas Mästare Adecco

Världens största rekryterings- och bemanningsföretag Adecco har i dagarna tecknat ett avtal med den nybakade vinnaren av årets upplaga av SVT:s Mästarnas mästare Danijela Rundqvist.

Samarbetsavtalet avser en föreläsningsturné där Rundqvist ska agera moderator och inspirationsföreläsare för Adeccos kunder och konsulter på 10 orter runt om i hela Sverige under hösten 2015 och våren 2016.

– Adecco har under ett antal år jobbat med passion och arbetsglädje och ska nu fortsätta det arbetet med den här föreläsningsturnén. Vi ser massor av likheter mellan hur vi tänker att vi ska uppnå våra egna målsättningar och framgångsrikt elitidrottande. Danijela med sin härliga vinnarskalle i kombination med ödmjukhet och passion förkroppsligar så många av våra värderingar, och det ska bli så oerhört spännande att få lyssna på hur hon tänker kring arbetsglädje och vad som motiverat henne till alla framgångar, säger Charlotte Nordén, informations- och marknadschef på Adecco.

Samarbetet mellan Danijela Rundqvist och Adecco är inte det första. Redan 2009-2010 då Rundqvist spelade i AIK hade hon ett sponsringsavtal med Adecco som gjorde att hon kunde ägna sig åt ishockeyn på heltid. Hon har även haft anställning i Adeccos uthyrningsverksamhet.

– Jag ser fram emot min föreläsningsturnè med Adecco som startar till hösten. Jag ska berätta min historia, bland annat vad som fått mig att jobba hårt när andra slutat. Vad som motiverat mig vid med och motgång. Jag älskar utmaningar och det här är en väldigt rolig utmaning för mig, säger Danijela Rundqvist.

Mästarnas mästare Danijela Rundqvist klar för turné med Adecco

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: