Unibet skriver 2-Ă„rsavtal med Intrum Stockholm Open

Dela den hÀr texten:
Unibet sponsrade ATP-turneringen första gÄngen 2013. Nu skriver man ett utökat 2-Ärsavtal.

Efter flera Är som arenapartner till ATP-turneringen Intrum Stockholm Open tar Unibet klivet upp till huvudpartner. Spelbolaget sÀkerstÀller bland annat att Hawk-Eye finns pÄ plats under veckan.

Tidigare i Ă„r tog Game Set Events över driften av Intrum Stockholm Open. I samband med skiftet frĂ„n LagardĂšre klev DNB in som huvudsponsor – och nu Ă€r det alltsĂ„ klart med ytterligare en huvudsponsor.

– Vi tycker det Ă€r jĂ€tteroligt att Unibet vĂ€ljer att fördjupa sitt sponsorskap och det Ă€r ett kvitto pĂ„ att vi har ett starkt förtroende hos marknaden, sĂ€ger Henrik Stenmo frĂ„n Intrum Stockholm Open.

Han fortsÀtter:

– Unibet sĂ€kerstĂ€ller bland annat att vi har Hawk-Eye och de kommer förhöja publikupplevelsen med olika aktiviteter pĂ„ plats.

Robin Söderling Àr ambassadör

Unibet var sponsor till turneringen första gÄngen 2013.

– Vi Ă€r stolta och glada över att ta klivet upp som huvudsponsor för Intrum Stockholm Open. Med Robin Söderling som ambassadör för Unibet, befĂ€ster detta samarbete vĂ„rt redan starka erbjudande inom tennis som ger vĂ„ra kunder en av marknadens bĂ€sta upplevelser inom betting och livestreaming, sĂ€ger Anders Falk, Brand Activation Manager pĂ„ Unibet Sverige.

Intrum Stockholm Open spelas 14-21 oktober i Kungl. Tennishallen i Stockholm.

Avtalet strÀcker sig till och med 2019.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: