Bergslagens Sparbanks backar Storfors bordtennisklubb

Lina Misikonyte, Katerina Toliou, Paulina Vega och tränare Anders Hulth.

Storfors bordtennisklubb vann ett historiskt SM-guld och rekryterade i samband med det flera nya spelare. Klubben sökte då och beviljades bidrag från Bergslagens Sparbanks ägare Sparbanksstiftelsen Bergslagen för att köpa in nya kläder till damlaget.

– De 11 000 kronorna som vi fått från stiftelsen är ovärderliga, säger Anders Hulth, tränare och eldsjäl.

– Vi är en ideell förening och jag och min tränarkollega Thomas Bergquist har jobb vid sidan om, så vi är jättetacksamma för alla bidrag vi kan få.

Pingispappor som startade klubben

Det var Anders och Thomas, två pingispappor, som startade klubben 1996. Spelarna, som kommer både från Sverige och andra länder, bor hemma hos Anders och hans fru när det är match.

– Vi är en pingisfamilj, mina tre döttrar spelar och har varit med och tagit laget till Pingisligan, säger Anders. I Storfors bordtennisklubb spelar vi för varandra och laget har en fantastiskt fin sammanhållning och kemi.

Bergslagens Sparbank ser stor lokal nytta:

– Bordtennisklubben har satt Storfors på kartan och det får Storforsborna att sträcka lite extra på sig. Något som vi på banken och stiftelsen är mer än glada över att få vara med och bidra till, uttrycker banken.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: