Bergslagens Sparbanks backar Storfors bordtennisklubb

Dela den hÀr texten:
Lina Misikonyte, Katerina Toliou, Paulina Vega och trÀnare Anders Hulth.

Storfors bordtennisklubb vann ett historiskt SM-guld och rekryterade i samband med det flera nya spelare. Klubben sökte dÄ och beviljades bidrag frÄn Bergslagens Sparbanks Àgare Sparbanksstiftelsen Bergslagen för att köpa in nya klÀder till damlaget.

– De 11 000 kronorna som vi fĂ„tt frĂ„n stiftelsen Ă€r ovĂ€rderliga, sĂ€ger Anders Hulth, trĂ€nare och eldsjĂ€l.

– Vi Ă€r en ideell förening och jag och min trĂ€narkollega Thomas Bergquist har jobb vid sidan om, sĂ„ vi Ă€r jĂ€ttetacksamma för alla bidrag vi kan fĂ„.

Pingispappor som startade klubben

Det var Anders och Thomas, tvÄ pingispappor, som startade klubben 1996. Spelarna, som kommer bÄde frÄn Sverige och andra lÀnder, bor hemma hos Anders och hans fru nÀr det Àr match.

– Vi Ă€r en pingisfamilj, mina tre döttrar spelar och har varit med och tagit laget till Pingisligan, sĂ€ger Anders. I Storfors bordtennisklubb spelar vi för varandra och laget har en fantastiskt fin sammanhĂ„llning och kemi.

Bergslagens Sparbank ser stor lokal nytta:

– Bordtennisklubben har satt Storfors pĂ„ kartan och det fĂ„r Storforsborna att strĂ€cka lite extra pĂ„ sig. NĂ„got som vi pĂ„ banken och stiftelsen Ă€r mer Ă€n glada över att fĂ„ vara med och bidra till, uttrycker banken.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: