SCA sponsrar Charlotte Kalla och Anna Holmlund

Dela den hÀr texten:
Den 14 oktober 2017 invigda Charlotte Kalla och Anna Holmlund tillsammans Alnö Skidklubbs handikappanpassade skidanlÀggning.
Pressfoto: Jonas Lindkvist

SCA har tecknat avtal om samarbete med de norrlÀndska idrottspersonligheterna Charlotte Kalla och Anna Holmlund.

– Charlotte och Anna Ă€r tvĂ„ fantastiska personer och idrottare, sĂ€ger Ulf Larsson, vd i SCA. De kommer att medverka i interna aktiviteter och i vĂ„r marknadsföring, sĂ„vĂ€l av vĂ„ra produkter och tjĂ€nster som av SCA i sin helhet.

Han utvecklar:

– Vi Ă€r ett norrlĂ€ndskt skogsbolag med kunder över hela vĂ€rlden. Vi vill prestera goda resultat pĂ„ alla omrĂ„den och vi vill utmana oss sjĂ€lva och ta oss an tuffa odds. Charlotte och Anna visar prov pĂ„ precis de egenskaper och den attityd som vi vill ska genomsyra hela SCAs verksamhet.

“Skogen Ă€r mitt kontor”

Charlotte Kalla laddar just nu upp inför tÀvlingarna i Sydkorea.

– Skogen Ă€r mitt kontor och det Ă€r hĂ€r jag genomför jag mina viktiga förberedelser. Jag Ă€r stolt över mitt ursprung och jag tillbringar gĂ€rna tid i skogen mellan de tuffa trĂ€ningspassen, hĂ€r hĂ€mtar jag energi. LĂ„ngsiktighet och hĂ„llbarhet Ă€r viktigt för mig i min satsning och det Ă€r med stor stolthet jag inleder samarbetet med SCA, ett företag som delar mina vĂ€rderingar.

– Jag vill att framtidens generationer ska fĂ„ chansen att upptĂ€cka vilken skattkista av möjligheter som skogen Ă€r och Ă€ven de fantastiska Ă„rstidsvĂ€xlingar som vi har i Sverige.

Anna Holmlund arbetar varje dag med sin rehabilitering efter hennes svÄra olycka i vintras. GÄng pÄ gÄng har hon gjort lÀkarna hÀpna med sina framsteg.

– Jag har vuxit upp med SCA som en stor arbetsgivare och ett viktigt företag i min hembygd. Det Ă€r roligt att SCA tror pĂ„ mig. Om det Ă€r tjurighet som SCA vill fĂ„ del av, sĂ„ ska jag visa hur man gör.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: