Charlotte Kalla skriver nytt avtal med Euro Accident

Dela den hÀr texten:

qddfr6xfwo9tircco4ku

Charlotte Kalla och försÀkringsbolaget Euro Accident förlÀnger sitt avtal om sponsring. Avtalet strÀcker sig över tre Är och hjÀlper Charlotte Kalla att fÄ de ekonomiska förutsÀttningarna för att bli bÀst i vÀrlden.

– Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med Euro Accident. De har stöttat mig lĂ€nge och vi har haft ett bra samarbete under hela tiden. Deras engagemang som försĂ€kringsbolag, som ger mĂ€nniskor möjligheter till ett friskt och tryggt liv, Ă€r viktigt bĂ„de för individer, nĂ€ringsliv och samhĂ€lle, sĂ€ger Charlotte Kalla.

Euro Accidents samarbete med Charlotte Kalla inleddes 2012 inför VM i Val di Fiemme. FörsĂ€kringsbolaget som Ă€ven Ă€r personlig sponsor till sprintern Irene Eklund, har tidigare Ă€ven engagerat sig i mĂ„ngkamparen Carolina KlĂŒft, New York Rangers-mĂ„lvakten Henrik Lundqvist och fotbollslag som Östers IF och IK Frej.

– Vi Ă€r mĂ„na om att skapa möjligheter för bĂ„de företag och individer att utvecklas för att nĂ„ sin fulla potential”, sĂ€ger Ulrika Sterner, Sponsring- och varumĂ€rkesansvarig pĂ„ Euro Accident. ”Charlotte Kalla har, precis som vi, viljan och drivkraften att hela tiden strĂ€va efter att nĂ„ högt uppsatta mĂ„l. Vi Ă€r bĂ„de ödmjuka och tacksamma för att ha henne som förebild pĂ„ vĂ„r resa mot att bli Sveriges bĂ€sta försĂ€kringsbolag, avslutar Ulrika Sterner.

Euro Accident tar samtidigt steget och blir sponsor till Charlotte Kallas klubb, PiteÄ Elit. DÀrmed kommer Euro Accidents varumÀrke att exponeras pÄ Charlotte Kallas klubbdrÀkt de kommande tre sÀsongerna.

Charlotte Kalla skriver nytt avtal med Euro Accident

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: