Charlotte Kalla skriver nytt avtal med Euro Accident

qddfr6xfwo9tircco4ku

Charlotte Kalla och försäkringsbolaget Euro Accident förlänger sitt avtal om sponsring. Avtalet sträcker sig över tre år och hjälper Charlotte Kalla att få de ekonomiska förutsättningarna för att bli bäst i världen.

– Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med Euro Accident. De har stöttat mig länge och vi har haft ett bra samarbete under hela tiden. Deras engagemang som försäkringsbolag, som ger människor möjligheter till ett friskt och tryggt liv, är viktigt både för individer, näringsliv och samhälle, säger Charlotte Kalla.

Euro Accidents samarbete med Charlotte Kalla inleddes 2012 inför VM i Val di Fiemme. Försäkringsbolaget som även är personlig sponsor till sprintern Irene Eklund, har tidigare även engagerat sig i mångkamparen Carolina Klüft, New York Rangers-målvakten Henrik Lundqvist och fotbollslag som Östers IF och IK Frej.

– Vi är måna om att skapa möjligheter för både företag och individer att utvecklas för att nå sin fulla potential”, säger Ulrika Sterner, Sponsring- och varumärkesansvarig på Euro Accident. ”Charlotte Kalla har, precis som vi, viljan och drivkraften att hela tiden sträva efter att nå högt uppsatta mål. Vi är både ödmjuka och tacksamma för att ha henne som förebild på vår resa mot att bli Sveriges bästa försäkringsbolag, avslutar Ulrika Sterner.

Euro Accident tar samtidigt steget och blir sponsor till Charlotte Kallas klubb, Piteå Elit. Därmed kommer Euro Accidents varumärke att exponeras på Charlotte Kallas klubbdräkt de kommande tre säsongerna.

Charlotte Kalla skriver nytt avtal med Euro Accident

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: