Bordtennis-VM i Halmstad vinner innovationspris

Johnny Ewerstein, projektledare för LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018 i Halmstad (till höger) mottog utmärkelsen under Trippus Awards.

På Trippus Awards tilldelades Svenska Bordtennisförbundet och Destination Halmstad priset som Årets Innovatör. Priset vanns för paketeringen av bokningar, ackreditering och biljettförsäljning till VM i bordtennis Halmstad.

Många stora svenska evenemangs- och mötesarrangörer fanns på plats på Trippus Awards i Stockholm under torsdagskvällen. Där tilldelades Destination Halmstad och Svenska Bordtennisförbundet priset Årets Innovatör.

Motiveringen löd:

För en komplett och optimerad funktion av Trippus alla funktioner för att på bästa sätt administrera hela evenemanget i en och samma tjänst.”

Tusentals ackrediterade under evenemanget

Under lag-VM i bordtennis hanteras tusentals ackrediterade spelare, ledare, förbundsdelegater, VIP-gäster samt medierepresentanter i Trippus. Även bokningar av boende och transport ingår i systemet. Och dessutom har biljettförsäljningen för första gången integrerats i systemet.

– Vi visste att det skulle bli en resa som vi gjorde tillsammans för att lösa alla utmaningar och därför känns det extra roligt att få ta emot detta pris, säger Johnny Ewerstein, projektledare för LIEBHERR World Table Tennis Championships 2018 i Halmstad.

– Jag vill tacka mina kollegor Peter Johansson och Lena Thimon som arbetat stenhårt för utveckla alla delar i projektet, avslutar han.

Under VM hålls även flera bordtennisrelaterade möten, inte minst konferensen Evenemangssäkerhet 2.0, som går av stapeln 2-3 maj.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: