Ryska Posten och Good to Great i gemensam padelsatsning

”Vi vill göra skillnad för en kommande generation både inom Ryska Posten och padelspelare från Sverige”, berättar Daniel Pilotti, grundare av Ryska Posten.

Good to Great Tennis Academy och Ryska Posten presenterar en gemensam padelsatsning. Det långsiktiga målet är att svenskar skall etablera sig på World Padel Tour (WPT).

Satsningen sker i minst 5 år med fokus på elit. Den ska också skapa en bas för träning och hälsa för Ryska Posten-företagen. Vidare finns även ett långsiktigt mål att bygga upp en juniorsatsning och att bredda sporten.

Det första steget är att svenska mästaren, Simon Vasquez som ingår i Ryska Posten Padel Team, gör sin satsning tillsammans med Good to Great.

– Vi ser fram emot att göra en gemensam och professionell satsning på Padel där vi tar med oss erfarenhet från tennisvärlden, säger Nicklas Kulti, Good to Great Tennis Academy

Ansvarig coach från Good to Great är Mattias Mikulski. Mattias är utbildad padelcoach och har tävlat i tennis, representerat landslaget i innebandy samt tävlat i padel.

En del av företagets fokus på träning och hälsa

Satsningen innebär att spelarna tränar och vistas i Good to Greats miljö. Målsättningen är att spelarna ska ”fostras så att de etablerar sig på WPT touren”.

– Vi vill göra skillnad för en kommande generation både inom Ryska Posten och padelspelare från Sverige, säger företagets grundare, Daniel Pilotti.

Han fortsätter:

– Träning och hälsa är viktiga frågor för oss, gemensamt skapar vi förutsättningar för våra medarbetare och våra padelspelare att nå världsklass, avslutar Daniel Pilotti.

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: