Weber sponsrar landslaget

Dela den hÀr texten:

Alpina landslaget

FrÄn och med 1 juli 2015 gÄr Weber in som ny sponsor till alpina landslaget. Ett avtal som löper pÄ 3 Är till och med OS-sÀsongen 2018.

– Vi Ă€r oerhört glada att ytterligare en sponsor vĂ€ljer alpina landslaget som budbĂ€rare och partner. Med Weber kommer vi ha möjlighet att tillgĂ€ngliggöra och utveckla svensk alpin skidĂ„kning, sĂ€ger Tommy Eliasson Winter, alpin chef Svenska Skidförbundet.

Webers har lÄng erfarenhet av sponsring av idrott, mot sÄvÀl individuella utövare som lag. Att vara sponsor av idrott Àr sjÀlvklart, dÄ Weber anser att hÀlsofrÀmjande aktiviteter Àr nödvÀndiga för ett aktivt och hÄllbart samhÀlle. Denna typ av kommunikation Àr central för att nÄ ut till kunder, pÄverkare och beslutsfattare i samhÀllsbyggnadssektorn.

– Vi pĂ„ Weber Ă€r mycket stolta över att frĂ„n den hĂ€r sĂ€songen vara en del av sponsorerna till det alpina landslaget. Samarbetet med landslaget passar vĂ€l in i Webers marknadsstrategi eftersom Svenska Skidförbundet pĂ„ ett systematiskt sĂ€tt arbetar med ungdomar, juniorer och seniorer för att bygga upp en hĂ„llbar och framgĂ„ngsrik verksamhet. Resultatet kan vi alla se i ett vĂ€rldsledande landslag som dessutom Ă€r en stolthet för oss alla, sĂ€ger Per Redtzer, Sales and Marketing Director, Weber.

Weber ny lagsponsor till alpina landslaget

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten:

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.