Kommunikationstävlingen 100-wattaren får ny sponsor

SPP 100-wattaren

SPP erbjuder företag och privatpersoner rådgivning och ett hållbart sparande till pension. Nu står det klart att pensionsbolaget satsar på ett sponsorskap i samband med 100-wattaren, tävlingen som belönar kommunikation som fungerar.

SPP går även in som sponsor till Sveriges Annonsörers årliga tema- och inspirationsdag Stora Annonsördagen, som äger rum den 28 april 2016.

– Det är med glädje vi välkomnar SPP i kretsen av sponsorer. Att det är en aktiv medlem i Sveriges Annonsörer, tycker vi förstås är extra roligt, säger Ulf Hermansson Samell, utbildnings- och eventchef på Sveriges Annonsörer.

På SPP ser man fram emot ett samarbete som inleds i år då 100-wattaren arrangeras för 25:e året i rad.

– Kommunikation är en central del av en kundupplevelse. Vi ser det som vårt uppdrag att motivera människor att aktivera sig och engagera sig i sitt sparande. SPP sponsrar 100-wattaren i syfte att premiera och lyfta fram de goda exemplen på kommunikation som engagerat människor till aktivitet. Förhoppningen är att de goda exemplen ska sprida sig, säger Pino Roscigno, marknadschef på SPP.

100-wattaren är öppen för bidragsinlämning fram till den 23 september. Nomineringarna offentliggörs fredagen den 23 oktober och vilka som vinner presenteras på 100-wattarens prisutdelning fredagen den 4 december 2015.

SPP ny sponsor till 100-wattaren

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.