Butterick’s sponsrar Summerburst

Dela den hÀr texten:
Butterick’s Ă€r ny sponsor till Summerburst.

Sedan 1903 har Butterick’s varit hela Sveriges festspecialist och nu hoppas företaget att samarbetet med Summerburst ska hjĂ€lpa dem att nĂ„ ut till en bredare mĂ„lgrupp.

MusikfestivalsĂ€songen ligger runt hörnet och Butterick’s blir stolt sponsor till Summerburst 2018, Sveriges största musikfestival med inriktning pĂ„ elektronisk musik.

Vill föryngra varumÀrket

Som sponsor till festivalen vill Butterick’s stĂ€rka sitt varumĂ€rke bland ungdomar och unga vuxna. För företaget handlar det om sĂ„ mycket mer Ă€n att sĂ€lja produkter pĂ„ plats. Det Ă€r en möjlighet att föryngra varumĂ€rket i kreativa miljöer till tonerna av bra musik. Butterick’s har en historia av att stĂ„ för glĂ€dje och att festen börjar pĂ„ Butterick’s Ă€r sedan gammalt.

– För Butterick’s Ă€r det viktigt att hitta till nya platser dĂ€r vĂ„ra konsumenter Ă€r. Musik Ă€r till för alla, precis som vĂ„ra produkter. Summerburst ger oss den perfekta plattformen för att visa bredden i vĂ„rt sortiment, sĂ€ger Stina Petrini, Marknads- och AffĂ€rsutvecklingschef pĂ„ företaget.

Hon fortsÀtter:

– Vi har allt frĂ„n lösögonfransarna, strĂ„hattar till fĂ€rgglada kostymer. Hos oss hittar du snygga accessoarer för att skapa ett roligt och minnesvĂ€rt instamoment samtidigt som du lyssnar till riktigt bra musik.

Rabatter och Summerburst-kit

Avtalet innebĂ€r att Butterick’s kommer att sĂ€lja stĂ€mningshöjande produkter pĂ„ festivalomrĂ„det i bĂ€gge stĂ€derna. Butterick’s har Ă€ven tagit fram ett Summerburst-kit, bestĂ„ende av hattar, solglasögon och blomsterkransar, som kommer att finnas till försĂ€ljning pĂ„ plats samt pÄ buttericks.se och pĂ„ bolagets Instagram.

Alla med en biljett till festivalen fĂ„r Ă€ven 20 procents rabatt vid ett köp pĂ„ hela sortimentet i Butterick’s butiker i Göteborg och Stockholm under hela juni mĂ„nad.

Summerburst Àger rum i Göteborg 1-2 juni och i Stockholm 15-16 juni.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: