Betsafe tecknar avtal med Manchester City

Dela den hÀr texten:

ng1mhyaducxs2beirbi7

Betsafe har skrivit ett sponsoravtal med den engelska storklubben Manchester City FC. Spelbolaget blir Premier League-klubbens officiella bettingpartner för bÄde herr- och damlaget.

Betsafe, som redan Àr ett etablerat varumÀrke utanför Sverige, ser sponsorskapet som en viktig del i att stÀrka spelbolagets position som en ledande operatör av onlinespel, odds, kasino och poker i England.

Genom det nya avtalet kommer Betsafe kunna erbjuda klubbens fans en rad exklusiva aktiviteter. PÄ Citys hemmaarena Etihad Stadium, kommer det bland annat finnas Betsafe-mÀrkta bettingkiosker, dessutom kommer fansen, genom Betsafe, fÄ tillgÄng till exklusivt bakom-kulisserna-material.

– Det hĂ€r Ă€r vĂ„rt första stora partnerskap i England och vi kunde inte börja med en bĂ€ttre partner. Manchester City har de egenskaper vi strĂ€var efter – ett superlag i absolut vĂ€rldsklass och en organisation som Ă€r ledande i sitt omrĂ„de. Genom att klubben har en av landets största fanskaror och ett högt publiksnitt blir detta samarbete den perfekta plattformen för att engagera fotbollsfans med vĂ„rt unika erbjudande, sĂ€ger Martina Brynielsson, global varumĂ€rkeschef pĂ„ Betsafe.

Fokus pÄ en spÀnnande matchdag

I sponsoravtalet ingÄr Àven en digital nÀrvaro som klubbens officiella bettingpartner. Betsafe och Manchester City FC kommer Àven arbeta tillsammans för att kontinuerligt förbÀttra partnerskapet.

– Manchester City FC Ă€r glada över att vĂ€lkomna Betsafe till laget som officiell bettingpartner. Betsafe Ă€r ett av de mest innovativa spelbolagen i branschen och vĂ„rt gemensamma engagemang – att garantera fans en spĂ€nnande matchdag, gör dem till en idealisk partner för klubben.

Han fortsÀtter:

– Vi ser fram emot att arbeta med Betsafe och ge fansen Ă€n mer oförglömliga fotbollsupplevelser för bĂ„de vĂ„rt herr- och damlag, sĂ€ger Omar Berrada, Commercial Director of City Football Marketing.

Betsafe skriver sponsoravtal med Manchester City

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: