Betsafe tecknar avtal med Manchester City

ng1mhyaducxs2beirbi7

Betsafe har skrivit ett sponsoravtal med den engelska storklubben Manchester City FC. Spelbolaget blir Premier League-klubbens officiella bettingpartner för både herr- och damlaget.

Betsafe, som redan är ett etablerat varumärke utanför Sverige, ser sponsorskapet som en viktig del i att stärka spelbolagets position som en ledande operatör av onlinespel, odds, kasino och poker i England.

Genom det nya avtalet kommer Betsafe kunna erbjuda klubbens fans en rad exklusiva aktiviteter. På Citys hemmaarena Etihad Stadium, kommer det bland annat finnas Betsafe-märkta bettingkiosker, dessutom kommer fansen, genom Betsafe, få tillgång till exklusivt bakom-kulisserna-material.

– Det här är vårt första stora partnerskap i England och vi kunde inte börja med en bättre partner. Manchester City har de egenskaper vi strävar efter – ett superlag i absolut världsklass och en organisation som är ledande i sitt område. Genom att klubben har en av landets största fanskaror och ett högt publiksnitt blir detta samarbete den perfekta plattformen för att engagera fotbollsfans med vårt unika erbjudande, säger Martina Brynielsson, global varumärkeschef på Betsafe.

Fokus på en spännande matchdag

I sponsoravtalet ingår även en digital närvaro som klubbens officiella bettingpartner. Betsafe och Manchester City FC kommer även arbeta tillsammans för att kontinuerligt förbättra partnerskapet.

– Manchester City FC är glada över att välkomna Betsafe till laget som officiell bettingpartner. Betsafe är ett av de mest innovativa spelbolagen i branschen och vårt gemensamma engagemang – att garantera fans en spännande matchdag, gör dem till en idealisk partner för klubben.

Han fortsätter:

– Vi ser fram emot att arbeta med Betsafe och ge fansen än mer oförglömliga fotbollsupplevelser för både vårt herr- och damlag, säger Omar Berrada, Commercial Director of City Football Marketing.

Betsafe skriver sponsoravtal med Manchester City

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: