City Golf Tour

City Golf Tour 2021 får över 100 000 kr i prispengar

Svenska MOS-Alliansen presenterar City Golf som titelsponsor av en ny nationell bangolftour.

MOS-Alliansen och City Golf Europe sluter ett treårigt sponsoravtal där City Golf går in som huvudsponsor av City Golf Tour. Fram till och med 2023 kommer City Golf att sponsra touren med 150 000 kronor per år.

Touren 2021 har final i Sundsvall

Sponsorpengarna kommer huvudsakligen att gå till prispengar i tourfinalen, som premiäråret spelas i Sundsvall den 5 september 2021.

– Vi är stolta och glada över att kunna bidra till bangolfens utveckling i Sverige, säger City Golfs VD Tom Lundgren i ett pressmeddelande.

Han fortsätter:

– Med den långsiktiga satsning på City Golf Tour som vi nu inleder hoppas vi att sporten ska fortsätta växa de närmsta åren.

City Golf Tour arrangeras av MOS-Alliansen

City Golf Tour spelas över ett antal deltävlingar runtom i Sverige under 2021. De bästa spelarna kommer att kvalificera sig till tourfinalen, där 54 skickliga idrottare får chansen att kämpa om över 100 000 kronor i prispengar.

City Golf Tour drivs av Svenska MOS-Alliansen, en sammanslutning av sju svenska bangolfklubbar som är medlemmar i Svenska Bangolfförbundet (SvBGF), vilket i sin tur är medlem i World Minigolf Sport Federation (WMF).

Läs mer om golf: Cross Sportswear med ny kollektion

Tips: Letar du efter en bra doppresent? Kanske kan ett par fluffiga tossor vara något!

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: