Ford ny sponsor till Svensk Innebandy

Dela den hÀr texten:

Ford SUV Kuga Àr ny officiell bil för Svensk Innebandy. Den gemensamma tron pÄ mÄngfald Àr en nyckel i samarbetet och samarbetet strÀcker sig till att börja med över ett (1) Är.

– Vi hoppas och tror att det hĂ€r Ă€r början pĂ„ en lĂ„ng relation. Vi arbetar aktivt med inkludering i vĂ„r verksamhet och har Svensk Innebandys Utvecklingsmodell som verktyg för att uppfylla det. Det Ă€r nĂ„got som Ford stĂ€ller sig bakom, berĂ€ttar Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Han utvecklar:

– De vill, precis som vi, förstĂ„ och engagera mĂ€nniskor genom att se dem som individer. Alla mĂ€nniskor, oavsett bakgrund och förutsĂ€ttningar, ska behandlas med respekt och vĂ€rdighet.

Honda var tidigare innebandyns bilsponsor.

Ford om innebandyn: “MĂ„ngsidig och tillgĂ€nglig för alla”

Ford ska synas i sociala medier och pÄ plats i samband med arrangemang av olika ungdomsturneringar och landskamper pÄ hemmaplan.

– Ford Motor Company har en lĂ„ng historia inom sponsring av idrott. Det Ă€r en Ă€ra för oss att bli officiell bil för Svensk Innebandy som Ă€r en av Sveriges största idrottsorganisationer, sĂ€ger Erik Lindham, informationschef pĂ„ Ford Motor Company.

Han fortsÀtter:

– Precis som Fords bilar Ă€r innebandyn mĂ„ngsidig och tillgĂ€nglig för alla. Vi ser fram emot ett givande samarbete bĂ„de pĂ„ nationell och lokal nivĂ„.

Avtalet mellan Svensk Innebandy och Ford Motor Company AB Àr till en början pÄ ett Är.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: