Heja! projektleder och producerar Gyllene Hjulet 2017

Dela den hÀr texten:

Den svenska upplevelseindustrins branschgala Gyllene Hjulet arrangeras till vÄren för 20:e gÄngen. Sponsrings & Eventföreningen ger UmeÄbaserade brand experiencebyrÄn Heja! uppdraget att projektleda och producera Gyllene Hjulet 2017.

Sponsrings & Eventföreningen (SEFS) vÀljer den UmeÄbaserade brand experiencebyrÄn Heja! för uppdraget att projektleda och producera Gyllene Hjulet 2017. Heja! Àr en UmeÄbaserad brand experiencebyrÄ som sedan 2013 bland annat utmÀrkt sig i Gyllene Hjulet med tvÄ vinster och 10 nomineringar. 

– Det kĂ€nns fantastiskt kul att fĂ„ samarbeta med Heja som har en bred expertis bĂ„de inom event och sponsring vilket passar oss vĂ€ldigt bra. De har visat framfötterna i Gyllene Hjulet och det ska bli riktigt spĂ€nnande att se hur byrĂ„n tar sig an 2017 Ă„rs gala, sĂ€ger SEFS vd Niklas Birgetz.

Investeringarna i event och sponsring har de senaste Ären haft en hög tillvÀxt med ett kraftigt tilltagande fokus pÄ intresse- och upplevelsebaserad kommunikation. NÄgot som inte minst mÀrktes i vÄras dÄ antalet inskickade bidrag till Gyllene Hjulet ökade med hela 20 procent jÀmfört med Äret innan.

Galan arrangeras för 20:e Äret

NÀr Gyllene Hjulet nu gÄr in pÄ sitt 20:e Är sÄ Àr det för en bransch i stark medvind. 

– Heja Ă€lskar branschen och vi Ă€lskar varumĂ€rkesupplevelser, vi kan inte komma pĂ„ ett bĂ€ttre sĂ€tt för en byrĂ„ att visa det Ă€n genom att anordna Gyllene Hjulets 20-Ă„rsjubileum, sĂ€ger Hejas vd Mattias Walfridsson.

Gyllene Hjulet uppmÀrksammar och hyllar företag och organisationer som pÄ ett kreativt sÀtt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt.

Förra Ärets nyhet med livepresentation i nÄgra av de totalt 13 kategorierna kommer att vidareutvecklas och vara en del av Gyllene Hjulet Àven 2017. TÀvlingsbidragen kan skickas in frÄn och med den 11 januari.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: