Livepresentationer ska förgylla sponsorbranschen

Dela den hÀr texten:

gyllene_hjulet_480x4801

För 19:e gĂ„ngen i ordningen anordnar Sponsrings & Eventföreningen galan Gyllene Hjulet. Under kvĂ€llen den 7 april utses Sveriges bĂ€sta sponsrings och event för 2015 – en galakvĂ€ll man inte vill missa.

Nytt för Gyllene Hjulet 2016 Ă€r att de nominerade i kategorierna Årets Kreativa samt Årets NytĂ€nkande presenterar sina bidrag live den 7 april – mitt framför ögonen pĂ„ juryn och hela branschen.

– Livepresentationerna kommer att tillföra en ny dimension, sĂ€ger Niklas Birgetz, vd pĂ„ Sponsring & Eventföreningen. Nu kan du som Ă„hörare lĂ€ra dig mer om casen, och juryn fĂ„ möjligheten att stĂ€lla de frĂ„gor som de inte kan finna svar pĂ„ i det inlĂ€mnade materialet. Det kommer bli kul, spĂ€nnande, lĂ€rorikt och banbrytande med livepresentationerna, menar han.

Under kvÀllens prisutdelning kommer alla vinnare i respektive kategori att hyllas och producent för galan Àr Beleza Production AB.

– Vi Ă€r bĂ„de stolta och glada över förtroendet att tillsammans med Sponsrings- och Eventföreningen vara med och skapa ett gyllene tillfĂ€lle för hela branschen att ses. Vi ser fram emot att skapa en smakrik galakvĂ€ll för alla sinnen, hylla de arrangemang som pĂ„verkat och stuckit ut lite extra under Ă„ret som gĂ„tt samt att fĂ„ tid att umgĂ„s sĂ„klart, berĂ€ttar Erika Brattsell, VD och kreativ producent, Beleza Production.

Biljetterna slÀpps idag, den 15 december, och det Àr Àven möjligt att redan nu skicka in tÀvlingsbidrag.
Mer om tÀvlingen och galan finns pÄ http://www.gyllenehjulet.se/

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: