Livepresentationer ska förgylla sponsorbranschen

gyllene_hjulet_480x4801

För 19:e gången i ordningen anordnar Sponsrings & Eventföreningen galan Gyllene Hjulet. Under kvällen den 7 april utses Sveriges bästa sponsrings och event för 2015 – en galakväll man inte vill missa.

Nytt för Gyllene Hjulet 2016 är att de nominerade i kategorierna Årets Kreativa samt Årets Nytänkande presenterar sina bidrag live den 7 april – mitt framför ögonen på juryn och hela branschen.

– Livepresentationerna kommer att tillföra en ny dimension, säger Niklas Birgetz, vd på Sponsring & Eventföreningen. Nu kan du som åhörare lära dig mer om casen, och juryn få möjligheten att ställa de frågor som de inte kan finna svar på i det inlämnade materialet. Det kommer bli kul, spännande, lärorikt och banbrytande med livepresentationerna, menar han.

Under kvällens prisutdelning kommer alla vinnare i respektive kategori att hyllas och producent för galan är Beleza Production AB.

– Vi är både stolta och glada över förtroendet att tillsammans med Sponsrings- och Eventföreningen vara med och skapa ett gyllene tillfälle för hela branschen att ses. Vi ser fram emot att skapa en smakrik galakväll för alla sinnen, hylla de arrangemang som påverkat och stuckit ut lite extra under året som gått samt att få tid att umgås såklart, berättar Erika Brattsell, VD och kreativ producent, Beleza Production.

Biljetterna släpps idag, den 15 december, och det är även möjligt att redan nu skicka in tävlingsbidrag.
Mer om tävlingen och galan finns på http://www.gyllenehjulet.se/

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: