Grant Thornton ny samarbetspartner till startuphubben SUP46

Efter det lyckade samarbetet med Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen, ingår revisions- och konsultföretaget Grant Thornton nu ett sponsoravtal med startuphubben SUP46 (Start-Up People of Sweden).

Syftet med samarbetet är att stärka relationen mellan företagen och tillsammans utveckla och främja entreprenörskap i Sverige och Stockholm. Genom sponsorskapet bidrar Grant Thornton också till SUP46:s arbete med att höja attraktionskraften för Stockholm som tech- och startup-hub internationellt.

Stärka relationen Grant Thornton ser samarbetet som logiskt för att stärka sin position som ledande rådgivare till entreprenörer i alla företagsfaser och för att verka för ett välmående näringsliv.

– Vi ser den svenska startup-scenen som nyligen fått fram flera så kallade unicorns som oerhört intressant. De nya sortens bolag som växer fram, inte minst inom tech, har ett förhållningssätt till sitt entreprenörskap som vi attraheras av. Det handlar t.ex. om frågor som digitalisering, globalisering och hållbarhet. Som partner till SUP46 hoppas vi att med vår kunskap kunna öka möjligheterna för dessa spännande entreprenörer att lyckas med sina bolag samtidigt som vi lär från dem, säger Lisbeth Larsson, informationschef på Grant Thornton.

– Vi arbetar kontinuerligt med att öka mervärdet för våra medlemmar och i Grant Thornton känner vi att vi hittat en aktör som vi är övertygade kommer kunna stödja våra bolag på ett bra sätt. De har med sina tidigare engagemang tydligt visat både passion och hjärta för att stödja entreprenörer och startups, och känns därför som en självklar partner för SUP46. Vi smygstartade samarbetet genom lanseringen av Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen i somras, ännu ett bevis på Grant Thorntons involvering och förståelse för entreprenörskap. Vi ser fram emot att starta upp samarbetet på riktigt, säger Jessica Stark, vd och grundare SUP46.

Den första gemensamma aktiviteten blir en workshop för SUP46:s medlemmar under hösten. Därefter kommer företagen synas tillsammans i olika sammanhang och utnyttja varandras nätverk och kanaler för att stötta entreprenörskapet.

Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv i Sverige och stödjer dynamiska ägarledda företag med tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Sedan tidigare sponsrar Grant Thornton kända entreprenörssatsningar som Di Gasell, Founders Alliance och YEoS.

Grant Thornton ny samarbetspartner till startuphubben SUP46

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: