Grant Thornton ny samarbetspartner till startuphubben SUP46

Dela den hÀr texten:

Efter det lyckade samarbetet med Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen, ingÄr revisions- och konsultföretaget Grant Thornton nu ett sponsoravtal med startuphubben SUP46 (Start-Up People of Sweden).

Syftet med samarbetet Àr att stÀrka relationen mellan företagen och tillsammans utveckla och frÀmja entreprenörskap i Sverige och Stockholm. Genom sponsorskapet bidrar Grant Thornton ocksÄ till SUP46:s arbete med att höja attraktionskraften för Stockholm som tech- och startup-hub internationellt.

StÀrka relationen Grant Thornton ser samarbetet som logiskt för att stÀrka sin position som ledande rÄdgivare till entreprenörer i alla företagsfaser och för att verka för ett vÀlmÄende nÀringsliv.

– Vi ser den svenska startup-scenen som nyligen fĂ„tt fram flera sĂ„ kallade unicorns som oerhört intressant. De nya sortens bolag som vĂ€xer fram, inte minst inom tech, har ett förhĂ„llningssĂ€tt till sitt entreprenörskap som vi attraheras av. Det handlar t.ex. om frĂ„gor som digitalisering, globalisering och hĂ„llbarhet. Som partner till SUP46 hoppas vi att med vĂ„r kunskap kunna öka möjligheterna för dessa spĂ€nnande entreprenörer att lyckas med sina bolag samtidigt som vi lĂ€r frĂ„n dem, sĂ€ger Lisbeth Larsson, informationschef pĂ„ Grant Thornton.

– Vi arbetar kontinuerligt med att öka mervĂ€rdet för vĂ„ra medlemmar och i Grant Thornton kĂ€nner vi att vi hittat en aktör som vi Ă€r övertygade kommer kunna stödja vĂ„ra bolag pĂ„ ett bra sĂ€tt. De har med sina tidigare engagemang tydligt visat bĂ„de passion och hjĂ€rta för att stödja entreprenörer och startups, och kĂ€nns dĂ€rför som en sjĂ€lvklar partner för SUP46. Vi smygstartade samarbetet genom lanseringen av Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen i somras, Ă€nnu ett bevis pĂ„ Grant Thorntons involvering och förstĂ„else för entreprenörskap. Vi ser fram emot att starta upp samarbetet pĂ„ riktigt, sĂ€ger Jessica Stark, vd och grundare SUP46.

Den första gemensamma aktiviteten blir en workshop för SUP46:s medlemmar under hösten. DÀrefter kommer företagen synas tillsammans i olika sammanhang och utnyttja varandras nÀtverk och kanaler för att stötta entreprenörskapet.

Grant Thorntons vision Àr att verka för ett vÀlmÄende nÀringsliv i Sverige och stödjer dynamiska Àgarledda företag med tjÀnster inom revision, ekonomiservice, skatt och rÄdgivning. Sedan tidigare sponsrar Grant Thornton kÀnda entreprenörssatsningar som Di Gasell, Founders Alliance och YEoS.

Grant Thornton ny samarbetspartner till startuphubben SUP46

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: