Nobina sponsrar Stockholm Pride

Dela den hÀr texten:

pussforare

Bussbolaget Nobina Àr för fjÀrde Äret i rad bronspartner till Stockholm Pride. Företaget ser samarbetet som ett sÀtt att ta stÀllning och vÀlkomna alla. 

Under hela Prideveckan kör sponsorn en specialfolierad buss mellan Pride Park och Pride House. Dessutom kommer man delta i paraden och stÄ i Pride Park.

– Vi vill visa att vi inte bara accepterar utan verkligen vĂ€lkomnar olikheter. PĂ„ sĂ„ vis vill vi att mĂ„nga pĂ„ Pride fĂ„r upp ögonen för Nobina som en attraktiv arbetsgivare, meddelar bolaget.

Man fortsÀtter:

– Stockholm Pride samarbetar med mĂ„nga olika partners. I deras samarbete med oss pĂ„ Nobina avgjorde det faktum att vi ligger lĂ„ngt fram i vĂ„rt mĂ„ngfaldsarbete. Det kĂ€nns extra roligt att Nobina uppmĂ€rksammas för det som vi prioriterar och fokuserar pĂ„ i vardagen.

Konceptet kallar Nobina för “Pussförare”, men varifrĂ„n kommer egentligen pussen?

– Att leka med orden buss och puss Ă€r en del av Ă„rets kommunikationskoncept. I paraden kommer vi att köra en stadspuss och i Pride Park kommer vĂ„rt tĂ€lt i Ă„r att vara en pusshĂ„llplats dĂ€r du kan vinna ett pusskort och trĂ€ffa sĂ„vĂ€l pussförare som pussmekaniker.

– MĂ„ngfald Ă€r en allvarlig frĂ„ga. Den ger oss ökad kompetens och styrka. Den ger oss ocksĂ„ ökad glĂ€dje, precis som en puss. Det vill vi visa, avslutar man i ett pressmeddelande.

pride2015

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: