Nobina sponsrar Stockholm Pride

pussforare

Bussbolaget Nobina är för fjärde året i rad bronspartner till Stockholm Pride. Företaget ser samarbetet som ett sätt att ta ställning och välkomna alla. 

Under hela Prideveckan kör sponsorn en specialfolierad buss mellan Pride Park och Pride House. Dessutom kommer man delta i paraden och stå i Pride Park.

– Vi vill visa att vi inte bara accepterar utan verkligen välkomnar olikheter. På så vis vill vi att många på Pride får upp ögonen för Nobina som en attraktiv arbetsgivare, meddelar bolaget.

Man fortsätter:

– Stockholm Pride samarbetar med många olika partners. I deras samarbete med oss på Nobina avgjorde det faktum att vi ligger långt fram i vårt mångfaldsarbete. Det känns extra roligt att Nobina uppmärksammas för det som vi prioriterar och fokuserar på i vardagen.

Konceptet kallar Nobina för ”Pussförare”, men varifrån kommer egentligen pussen?

– Att leka med orden buss och puss är en del av årets kommunikationskoncept. I paraden kommer vi att köra en stadspuss och i Pride Park kommer vårt tält i år att vara en pusshållplats där du kan vinna ett pusskort och träffa såväl pussförare som pussmekaniker.

– Mångfald är en allvarlig fråga. Den ger oss ökad kompetens och styrka. Den ger oss också ökad glädje, precis som en puss. Det vill vi visa, avslutar man i ett pressmeddelande.

pride2015

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: