Nokian Tyres blir titelsponsor till IRONMAN 70.3 Finland

Dela den hÀr texten:
Evenemanget i Lahtis Àr 70.3 mile och omfattar 1,9 km simning, 90 km cykling och 21,1 km löpning.

Nokian Tyres blir huvudpartner och namnsponsor för den första IRONMAN triathlon i Finland.  Nokian Tyres IRONMAN 70.3 triathlon ska arrangeras i Lahtis i Finland den 30 juni 2018.

Nokian Tyres har tecknat ett flerÄrigt avtal om partnerskap med Midnight Triathlon Events Finland Ab, som representerar varumÀrket IRONMAN i Finland. Samarbetet fokuserar sig pÄ tÀvlingar och relaterade nationella och internationella aktiviteter.

– Den hĂ€r högenergisporten matchar utmĂ€rkt Nokian Tyres vĂ€rden som frĂ€mjar rörlighet och aktiv livsstil. Partnerskapet ger ocksĂ„ synlighet för Nokian Tyres varumĂ€rke i Finland och övriga vĂ€rlden, meddelar bolaget vid offentliggjörandet.

NÄgot som gör tÀvlingen speciell Àr den sena starttiden. Deltagarna kommer till mÄl vid midnatt och kommer dÀrmed att uppleva midnattssolen.

– Vi Ă€r vĂ€ldigt entusiastiska över detta partnerskap. IRONMAN-tĂ€vlingar Ă€r mycket vĂ€lkĂ€nda vĂ€rlden över som en utmanande men positiv sportgren, sĂ€ger Antti-Jussi TĂ€htinen , Vice President of Marketing and Communications Nokian Tyres.

Nokian Tyres: “En perfekt miljö för att öka kĂ€nnedomen”

Antti-Jussi TÀhtinen fortsÀtter:

– Vi tror pĂ„ att detta respektfulla evenemang passar extremt bra som marknadsföringskanal för Nokian Tyres. Det erbjuder oss en perfekt miljö för att öka kĂ€nnedomen och synligheten för vĂ„rt varumĂ€rke i samband med utomhussport sommartid.

Evenemanget ska öka kÀnnedomen och driva varumÀrkesattityd för Nokian Tyres.

Över 260 000 mĂ€nniskor deltar varje Ă„r i IRONMAN-evenemang vĂ€rlden över. KĂ€nnetecknande för deltagarna Ă€r enligt evenemanget en bestĂ€m attityd och ett brinnande intresse för att övervinna sig sjĂ€lva.

– Vi önskar ocksĂ„ att detta inspirerar vĂ„ra medarbetare och partners att ta vĂ€l hand om sin hĂ€lsa. Det finns mĂ„nga sĂ€tt att bli en aktiv mĂ€nniska och att testa sina egna grĂ€nser. Vi Ă€r Ă€ven mycket vĂ€l insatta i triathlon som sport dĂ„ Nokian Tyres egen Hakkapeliitta Triathlon har frĂ€mjat fysiska aktiviteter sedan ett par decennium, avslutar Antti-Jussi TĂ€htinen.

“Starkt företag med finska rötter”

Totalt 1 700 tÀvlande har registrerat sig till evenemanget.

– Med hjĂ€lp av evenemanget Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland vill vi visa det bĂ€sta av Finland och finlĂ€ndare samt öka kĂ€nnedomen om finska bolag globalt, sĂ€ger Antti Hagqvist frĂ„n Finntriathlon Ab som Ă€ger rĂ€ttigheterna för varumĂ€rket IRONMAN i Finland.

Han utvecklar:

– Nokian Tyres Ă€r ett starkt företag med finska rötter och det representerar exakt de vĂ€rden och kvaliteter som vi vill visa för vĂ€rlden. Nokian Tyres Ă€r en perfekt namnsponsor för evenemanget och för varumĂ€rket.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: