Riddarens Vårdcentral blir huvudsponsorer åt Vasalunds IF

Riddarens har sedan starten 2015 sponsrat ett flertal föreningar i närområdet. Det har varit allt från traditionell sponsring till att ha medicinsk personal på plats vid event för att bistå arrangörerna.

Nu väljer vårdcentralen att utöka sin sponsring med ytterligare en förening.

Samarbete över minst tre säsonger

Riddarens vårdcentral kommer från och med säsongen 2017 vara huvudsponsorer åt Vasalunds IF och avtalet sträcker sig över tre säsonger.

– Vi har en tydlig plan med vårt CSR-arbete och det är att vi ska stötta föreningar och då gärna ideella ungdomsföreningar som bidrar i socioekonomiska tuffa områden, säger Hammad Al-Saaid, vd på Riddarens.

Han fortsätter:

– Vi vet att ideella idrottsföreningar i dagsläget har svårt med nyrekrytering av ledare till ungdomslag samtidigt som fler ungdomar än någonsin vill spela fotboll. Genom att stötta föreningar hoppas vi på att fler barn och ungdomar får möjlighet att idrotta, något som på sikt leder till en bättre folkhälsa.

Riddarens vårdcentral lyfter fram de sociala projekten

Chengis Rehman, föreningschef i Vasalunds IF, kommenterar:

– Vi är väldigt glada att Riddarens vårdcentral har valt att samarbeta med oss. Våra sociala projekt i bland annat Rinkeby, Husby och Hagalund var något som Riddarens snappade upp direkt och ville medverka i för en fortsatt utveckling.

Han fortsätter:

– Riddarens är en ny och spännande vårdcentral med flera digitala lösningar för framtiden vilket även våra medlemmar kommer kunna ta nytta av.

Vasalunds IF är en fotbollsförening med upptagningsområde i Solna och Södra Järva. Omkring 1200 barn och ungdomar spelar fotboll i föreningen.

Foto: Vasalunds IF

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: