Ving ny sponsor till TCS Lidingöloppshelgen

Dela den hÀr texten:
Ving satsar pÄ aktivitetsbaserad semester och erbjuder mÄnga hotell med bra trÀningsmöjligheter.

Researrangören Ving gÄr in som officiell partner till TCS Lidingöloppshelgen. Samarbetet sker pÄ flera plan, dÀr Ving ska hjÀlpa till att sprida varumÀrket Lidingöloppet och lyfta löpning som motionsform bland annat genom att arrangera löparresor till Vings resmÄl.

– Det hĂ€r Ă€r ett mycket spĂ€nnande samarbete dĂ€r vi kan visa upp Lidingöloppet och vĂ„ra olika lopp för en trĂ€ningsintresserad mĂ„lgrupp. Tillsammans ska vi inspirera fler att hitta till löpningen som trĂ€ningsform, berĂ€ttar Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek.

Ving satsar pÄ aktivitetsbaserad semester och erbjuder mÄnga hotell med bra trÀningsmöjligheter.

Klassiker-certifierar hotell som har bra trÀningsförutsÀttningar

Sedan tidigare har resebolaget ett samarbete med En Svensk Klassiker.

– Vi har Klassiker-certifierat flera av vĂ„ra hotell. Det innebĂ€r att det finns extra goda förutsĂ€ttningar för trĂ€ning i de fyra klassikergrenarna; löpning, cykling, simning och skidĂ„kning, sĂ€ger Anna Dahlberg, produktchef för sport- och trĂ€ningsresor pĂ„ Ving.

Hon fortsÀtter:

– Vi vet att mĂ„nga av vĂ„ra gĂ€ster passar pĂ„ att trĂ€na pĂ„ semestern, och tillsammans med Lidingöloppet ser vi nu fram emot att nĂ„ ut till Ă€nnu fler som ser trĂ€ningen som en viktig del av sin semester. Vi kommer ocksĂ„ att arrangera inspirerande löparresor under Ă„ret

Det kommer Àven att bli möjligt att seeda sig inför TCS Lidingöloppet pÄ nÄgra av Vings utvalda destinationer.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: