​Mjölkhävartävling vid Umeå Fotbollsfestival

Norrmejerier har laddat med flera hundra liter mjölk inför mjölkhävartävlingen vid Umeå Fotbollsfestival som äger rum den 23-26 juli på ängarna vid Nydala.

– Vi räknar med att överträffa förra årets rekord med över 700 glada mjölkhävare, berättarJohanna Cory, ansvarig för Norrmejeriers sponsring.

Norrmejerier erbjuder en välförtjänt paus för alla fotbollsspelare med spring i benen. Inne i tältet bjuds på mjölk från norrländska mjölkbönder, en rolig mjölkhävartävling med fina priser och chansen att fotografera sig vid en fotovägg.

Umeå Fotbollsfestival, UFF är en av Sveriges största fotbollsturneringar med upp emot 400 lag och ungdomar från hela världen.

– Mjölkhävartävlingen är väldigt populär och samtidigt som fotbollsspelarna får ett festligt avbrott, kan vi bidra med både svalkande och stärkande dryck, i form av ett glas mjölk, säger Johanna Cory.

Huvudsponsor till Umeå Fotbollsfestival

Norrmejerier är en av huvudsponsorerna till Umeå Fotbollsfestival 2015 som aktiverar barn och ungdomar i Norrland.

Norrmejerier uppmuntrar små och stora evenemang som gör gott för de yngre i Norrland och uppmanar alla som har aktiviteter för barn och ungdomar upp till 18 år att ansöka om sponsring.

I slutet av juni arrangerade Norrmejerier mjölkhävartävling vid Piteå Summer Games.

​Mjölkhävartävling vid Umeå Fotbollsfestival

Mjölkhävartävling Norrmejerier Umeå Fotbollsfestival

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintäkterna och skapa långsiktiga samarbeten?

Ta en titt på handboken Hållbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa både hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera på Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den här texten: