Interflora sponsrar filmen Eld & LĂ„gor

Dela den hÀr texten:
Blomstrande scen ur bioaktuella filmen Eld & LĂ„gor.

Interflora Àr stolt sponsor till den bioaktuella filmen Eld & LÄgor, som förhandsvisas idag och har premiÀr för allmÀnheten den 14 februari, pÄ Alla hjÀrtans dag. 

Det Àr en magisk, fÀrgstark och verklighetsbaserad kÀrlekshistoria, som utspelar sig pÄ 40-talets DjurgÄrden i Stockholm, med tvÄ rivaliserande nöjesfÀlt och en förbjuden kÀrlekshistoria i centrum. För regin stÄr radarparet MÄns MÄrlind och Björn Stein och de har samlat en intressant mix av nya och mycket vÀletablerade skÄdespelare.

I kÀrlekshistorien spelar blommor och blomstersprÄket en avgörande roll nÀr huvudkaraktÀrerna kommunicerar och försöker nÄ igenom till varandra.

– Vi Ă€r sĂ„ glada och stolta över detta fina samarbete dĂ„ filmen sammanfattar sjĂ€lva essensen i det Interflora stĂ„r för och det vi vill lyfta fram i varumĂ€rket, sĂ€ger Louisa Blomstrand, marknads- och e-handelschef pĂ„ Interflora.

RĂ€tt kontext och tajming

Hon fortsÀtter:

Filmen har premiÀr för allmÀnheten 14 februari.

– Den visar kraften i vĂ„r produkt. Hur blommor berör, hur blommor förĂ€ndrar en sinnesstĂ€mning och hur man Ă€ven i de svĂ„raste stunder kan nĂ„ igenom med hjĂ€lp av blommor. Vi kallar det för ”The Flower Effect” och det sĂ€tter filmen sĂ„ magiskt och kĂ€nslosamt scenen för. Att lanseringen sedan sammanfaller med en av vĂ„ra kommersiellt viktigaste högtider avgjorde saken.

Kampanjen som Ă€r en del av Alla hjĂ€rtans dag-kampanjen, Ă€r byggt kring temat ”FjĂ€rilar i magen”, som Ă€r hĂ€mtat direkt ur filmen. Den kommer att gĂ„ bland annat i rikstĂ€ckande i print, i egna sociala kanaler, pĂ„ Youtube, med flera infuencers samt i samarbeten med andra kundklubbar, frĂ„n och med idag till den 14/2.

Fler nyheter:

Vill du ha fler sponsorer, öka sponsorintÀkterna och skapa lÄngsiktiga samarbeten?

Ta en titt pÄ handboken HÄllbar sponsring skriven av Magnus Berglund och Frans Fransson. Boken finns att köpa bÄde hos Adlibris och Bokus.

Tips: Prenumerera pÄ Allt om sponsrings nyhetsbrev!

Dela den hÀr texten: